Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från juli, 2011

Dagar som kom o gick

Tiden springer iväg. Vi har semester o gottar oss med barnen. Ja, det är ju min man som har semester. Jag är ju fortfarande föräldraledig med Ugglan. Här kommer ytterligare ett par bilder från min sommarsmash. En bild på min söta lilla brorsdotter. En riktigt liten goding. Hon ler o skrattar när man jollrar med henne, helt underbar! Å så en sida om vår dag med på Borås djurpark m familjen von Feilitzen. Det har blivit mycket bilder i min smash book. Hade inte tänkt det från början, men det känns lite tomt på de sidor där jag inte har någon bild. Kanske ett bevis för att man är en ganska inrotad scrappare. Gör ju mest LOs annars. Det var någon som undrade vad jag menade med sommarsmash. Har förkortat o dragit ihop lite. Det är ju så hett med smash book just nu. K&Company lanserade den här i början på sommaren o massor av folk på forumet har gjort egna. Och så även jag. Valde att kalla den för sommarsmash eftersom den handlar om våran sommar 2011. Det är typ det enda jag

Sommar o semester

Gör inte mycket annat än min sommarsmash just nu. Lägger all annan tid i trädgården eller på promenader i den sköna kvällen. Det är så skönt att ge sig ut när barnen somnat. Vill gärna visa ett par bilder från juli ur min smash. Inte mycket att säga om dessa. Har börjat använda bokstäverna som jag satt in i smashen. Skulle gärna haft någon annat än rååååsa, men nu var det ju det jag hade. Har några alster kvar innan jag får handla nästa gång. Får sätta ett slutdatum, för jag vill ju gärna kunna handla när vi ska på Rekordträffen i september. Men det är ju nästan 2 månader dit. Snart kanske det finns väder o tid för pyssel. :)

Tre bilder, en promenad

Gillade idén med att ha ett genomskinligt papper i sin smash. När jag väl kom dit i min bok hade jag inget att sätta där så jag dekorerade dem med rub ons. Bladet under handlar om mina underbara kvällspromenader jag tar mig om kvällarna när barnen sommnat. Använde OH-papper, för det var det jag hade. Det var lite krångligt att få pubons att fastan, men nu sitter de där. Hittade två fyrklöver när jag var med barnen på lekplatsen. Körde dem i laminatorn, klippte hål med BiAn o skar igenom så jag kunde trä den in i spiralen. Har stämplat ett bi o färglagt det lite grann. Pappret är ju ganska trevligt så jag ville inte dekorera så mycket.

Album till min farmor

Gjorde ett litet album här i veckan. Min farmor älskar barn. Vi var o hälsade på henne i onsdags o jag kände att jag borde haft med mig bilder på mina barn. Fixade därför till ett album till henne i 6". Får ju passa på nu när jag fått låna BiA:n av Hanna . Ville ha albumet så enkelt som möjligt. Stora bilder där barnets ansikte är i fokus. Det första kortet är lite suddigt, men min lilla Groda är så söt på det kortet så det fick vara suddigt. Plockade med bilder på min brors båda barn oxå. Visst kan man se att de är kusiner? Hoppas att det blir uppskattat.

Kvickrot LO

Äntligen smattrade regnet mot rutan i går kväll. Tog min chans o satt i pysselrummet i ett par timmar. Fick ihop en LO till min BOM o ett minialbum till min farmor. Den här LOn har legat på mitt bord i säkert 1½ månad. Fick en idé, men väl på pappret såg det inte så bra ut så jag tröttnade o la ifrån mig LOn. Det händer allt som oftast att det inte blir som jag tänkt o att LOn får ligga ett tag. Oftast blir resultatet bättre när jag väl kommer tillbaka till den. Så även denna gång. Är faktiskt ganska nöjd med den. Krattan o spaden hittade jag på blomsterlandet när jag var där för ett tag sedan. Hade egentligen köpstopp men eftersom jag direkt såg ett användningsområde bestämde jag att jag fick köpa dem. LOn är i 12" så de är ganska stora, krattan o spaden. Den överska fotot sitter på distanskuddar för att kunna få under verktygen. Det ser ganska bubbligt ut, men tycker inte att det gör så mycket. Satt i ca 1 timma i klippte ut pappret. Det var där idén började. Blev lite bes

Många besökare

Är mycket glad över alla besökare som tittar in i min blogg trots att jag inte är så aktiv just nu. Håller på o fyller min sommarsmash med en massa bilder o grejer. Min kära man frågar ständigt varför mina pysselgrejer flyttat upp i köket. Har försökt förklara det där med smash book, men han förstår mig inte. Inte så att han är någon pedant precis, han är inte van vid att jag har massa grejer drällande i huset. Det brukar vara hans saker :) Ugglan fick vara med på bild. Än så länge har det blivit väldigt mycket bilder i smashen. Kommer kanske bli lite andra grejer snart. Semestern börjar på måndag. Ja, inte min då. Jag är ju fortfarande föräldraledig :) Ett besök på botaniska har vi hunnit med i alla fall. Lagom till näsduksträdets blomning. Fantastiskt träd. Och nu är vi inne i juli redan. Använde en ram från samma kit som den till juni. Satte rub ons rut o på ramen. Och ett hemmagjort hjärta. Tanken är att augusti ska se liknande ut.

Sommar o sol

Fantastiskt fina dagar ger mycket fina kort att scrappa i höst när mörkret ligger tätt runt huset. Idag är det dock lite mulet så det passar att blogga några sidor ur sommarsmashen. Första junisidan. Skrev ut en kalender. Ramen är i lite tjockare papp o kommer från Pressed Petals. Fick en ask ramar av Hanna när jag fyllde 30 år, dvs 3 år sedan. Har inte använt dem förut. Här passade de riktigt bra tycker jag. Blommorna köpte jag för länge sedan. Lite dåligt bild... Ganska enkel sida. Har pimpat mitt USB-minne oxå :) Tyckte att det var lite tråkigt. Hade bara en logga från företaget det kommer från. Sådär upplyftande. Mycket snyggare så här, mycket mer jag. Ingen risk att min man tar fel heller, hehehe.

Bilder ur sommaren

Det har blivit några sidor i min sommarsmash nu. Tänkte ha biljetter o broschyrer i den, men än så länge har vi inte gjort så mycket. Så jag har skrivit ut lite bilder istället. Tänkte att jag skulle ta bilder med min telefon o sätta in dem. Några sidor har det blivit alltså. Sätter dem i datumordning o boken.

Rekordträffen

Nu har jag anmält mig till Rekordträffen ! Har varit med de andra två åren o tycker att det är ett roligt koncept. Första året vann jag ett par vinster med mina LOs o kort. Förra året fick jag med en massa vinster hem. Däremot fick jag inte gjort alla utmaningar förra året. Så årets mål måste väl vara att få gjort alla utmaningar. Bangade på julutmaningen i höstas. Hade ingen bra julbild till en LO. Får snart börja ta fram kort :) Nja, kanske inte ännu. Det är ju inte förrän i september.

Första sidan

Satt o pillade med min sommarsmash i går kväll. Så här blev framsidan efter lite grejande. Har använt en del riktigt gamla grejer o en del lite nyare. Orden som står på snedden är från ett ark jag köpte någongång 2007 tror jag. De är från Creativ. Blomman o bladen har jag gjort själv. "LIFE" o "JOY" är bokstäver i metall jag köpte ur REA-lådan på en mässa 2008. Nu har jag bara en vokal kvar i den satsen så det blir nog inte så många fler använda. Nyckeln köpte jag på Panduro för ett tag sedan, fick ju ett presentkort av en god vän. Så det blir lite använt av allt gammalt skräp :)

Äntligen!!!!!!!

Grodan är hos mormor o Ugglan är på gott humör. Som upplagt för att lyckas få gjort en egen smash book. Lånade Hannas BiA för flera veckor sedan men det har inte blivit något gjort. Idag plockade jag upp alla grejer jag behövde från källaren o belamrade köksbordet. Å här är resultatet: Omslagssidan är ett papper från BoBunny. Har satt det på en pappskiva för att få lite mer stadga. Samma papper bak som fram. Upptäckte att det var ett tag sedan jag använde BiAn så det blev lite skevt, men det märk väl inte så väl när jag fyller den med grejer. Har inte fotat alla sidor. Tänker att jag kommer fota när jag fyller den med innehåll senare. Så nu visar jag bara sådan som är lite speciellt. Ska använda dem som en bok över sommaren 2011. Tänkte plocka den med mig under våra sommaräventyr o sätta in biljetter o kort osv. Kul papper som jag inte hittat någon användning av förut.   Syns inte så bra, men det är ett genomskinligt papper. Någon på forumet hade satt laminatplats i sin Sma