Fortsätt till huvudinnehåll

Dagar som kom o gick

Tiden springer iväg. Vi har semester o gottar oss med barnen. Ja, det är ju min man som har semester. Jag är ju fortfarande föräldraledig med Ugglan.
Här kommer ytterligare ett par bilder från min sommarsmash.


En bild på min söta lilla brorsdotter. En riktigt liten goding. Hon ler o skrattar när man jollrar med henne, helt underbar!


Å så en sida om vår dag med på Borås djurpark m familjen von Feilitzen. Det har blivit mycket bilder i min smash book. Hade inte tänkt det från början, men det känns lite tomt på de sidor där jag inte har någon bild. Kanske ett bevis för att man är en ganska inrotad scrappare. Gör ju mest LOs annars.


Det var någon som undrade vad jag menade med sommarsmash. Har förkortat o dragit ihop lite. Det är ju så hett med smash book just nu. K&Company lanserade den här i början på sommaren o massor av folk på forumet har gjort egna. Och så även jag. Valde att kalla den för sommarsmash eftersom den handlar om våran sommar 2011. Det är typ det enda jag håller på med just nu. Får inte scrappat något annat.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Panduro Akrylfärg

I går lekte jag med min geleplatta. Det var inte så enkelt att få ett lagom lager färg när jag inte hade någon roller. Kladdade ut färgen med pensel, men det blev ganska tjockt lager. Första trycket blev därför mest en kladdig sörja.Så här såg plattan ut innan jag tryckte dit pappret. Har använt toarulle, bubbleplast, nät och kartong att trycka med.


Första trycket blev som sagt lite kladdigt eftersom färgen var så tjock.


Andra tyckningen blev mycket bättre.


Min geleplatta blev 12x12cm och kanske att jag kan klippa till trycken till mina 8"-album. Vi får se. Skoj var det. Tryckte några tags oxå, för att inte kasta bort för mycket färg. De blev riktigt bra.