Fortsätt till huvudinnehåll

Tre bilder, en promenad

Gillade idén med att ha ett genomskinligt papper i sin smash. När jag väl kom dit i min bok hade jag inget att sätta där så jag dekorerade dem med rub ons. Bladet under handlar om mina underbara kvällspromenader jag tar mig om kvällarna när barnen sommnat.


Använde OH-papper, för det var det jag hade. Det var lite krångligt att få pubons att fastan, men nu sitter de där.


Hittade två fyrklöver när jag var med barnen på lekplatsen. Körde dem i laminatorn, klippte hål med BiAn o skar igenom så jag kunde trä den in i spiralen.


Har stämplat ett bi o färglagt det lite grann. Pappret är ju ganska trevligt så jag ville inte dekorera så mycket.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.