Fortsätt till huvudinnehåll

Kvickrot LO

Äntligen smattrade regnet mot rutan i går kväll. Tog min chans o satt i pysselrummet i ett par timmar. Fick ihop en LO till min BOM o ett minialbum till min farmor.
Den här LOn har legat på mitt bord i säkert 1½ månad. Fick en idé, men väl på pappret såg det inte så bra ut så jag tröttnade o la ifrån mig LOn. Det händer allt som oftast att det inte blir som jag tänkt o att LOn får ligga ett tag. Oftast blir resultatet bättre när jag väl kommer tillbaka till den. Så även denna gång. Är faktiskt ganska nöjd med den.

Krattan o spaden hittade jag på blomsterlandet när jag var där för ett tag sedan. Hade egentligen köpstopp men eftersom jag direkt såg ett användningsområde bestämde jag att jag fick köpa dem. LOn är i 12" så de är ganska stora, krattan o spaden. Den överska fotot sitter på distanskuddar för att kunna få under verktygen. Det ser ganska bubbligt ut, men tycker inte att det gör så mycket.


Satt i ca 1 timma i klippte ut pappret. Det var där idén började. Blev lite besviken när jag inte fick till det efter så mycket arbete. Men som sagt, det blev ju bra ändå tillslut. Har använt stickles lite här o var, dekorerat blommorna o så. Syns tyvärr inte på kortet...

Kommentarer

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!