Fortsätt till huvudinnehåll

Kvickrot LO

Äntligen smattrade regnet mot rutan i går kväll. Tog min chans o satt i pysselrummet i ett par timmar. Fick ihop en LO till min BOM o ett minialbum till min farmor.
Den här LOn har legat på mitt bord i säkert 1½ månad. Fick en idé, men väl på pappret såg det inte så bra ut så jag tröttnade o la ifrån mig LOn. Det händer allt som oftast att det inte blir som jag tänkt o att LOn får ligga ett tag. Oftast blir resultatet bättre när jag väl kommer tillbaka till den. Så även denna gång. Är faktiskt ganska nöjd med den.

Krattan o spaden hittade jag på blomsterlandet när jag var där för ett tag sedan. Hade egentligen köpstopp men eftersom jag direkt såg ett användningsområde bestämde jag att jag fick köpa dem. LOn är i 12" så de är ganska stora, krattan o spaden. Den överska fotot sitter på distanskuddar för att kunna få under verktygen. Det ser ganska bubbligt ut, men tycker inte att det gör så mycket.


Satt i ca 1 timma i klippte ut pappret. Det var där idén började. Blev lite besviken när jag inte fick till det efter så mycket arbete. Men som sagt, det blev ju bra ändå tillslut. Har använt stickles lite här o var, dekorerat blommorna o så. Syns tyvärr inte på kortet...

Kommentarer

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Live, laugh, LOVE

Det är inte mycket tid över för hantverk... jobbar mer än någonsin och barnen har aktiviteter i parti och minut. Fick en ny beställing på en svartvit krimskramstavla för ett tag sedan, när jag levererade den första och idag har jag bestämt att den är klar.
Har haft lite motgångar denna gång men fick ihop det till slut. Hoppas av köparen tycker om den.