Fortsätt till huvudinnehåll

Sommar o semester

Gör inte mycket annat än min sommarsmash just nu. Lägger all annan tid i trädgården eller på promenader i den sköna kvällen. Det är så skönt att ge sig ut när barnen somnat.
Vill gärna visa ett par bilder från juli ur min smash.


Inte mycket att säga om dessa. Har börjat använda bokstäverna som jag satt in i smashen. Skulle gärna haft någon annat än rååååsa, men nu var det ju det jag hade. Har några alster kvar innan jag får handla nästa gång. Får sätta ett slutdatum, för jag vill ju gärna kunna handla när vi ska på Rekordträffen i september. Men det är ju nästan 2 månader dit. Snart kanske det finns väder o tid för pyssel. :)

Kommentarer

  1. Vilket fint album du håller på med! Men vad är en sommarsmash? Trots att skumläst de senaste inläggen på sidan så hittar jag ingen förklaring.

    Tack för din kommentar inne hos mig! Visst ska det bli kul att få sina ACT:s - när dom nu kommer... :)

    SvaraRadera
  2. Åh så fint det är! Jag har inte ens börjat med mitt än - det får bli en höstSmash istället :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.