Fortsätt till huvudinnehåll

Sommar o semester

Gör inte mycket annat än min sommarsmash just nu. Lägger all annan tid i trädgården eller på promenader i den sköna kvällen. Det är så skönt att ge sig ut när barnen somnat.
Vill gärna visa ett par bilder från juli ur min smash.


Inte mycket att säga om dessa. Har börjat använda bokstäverna som jag satt in i smashen. Skulle gärna haft någon annat än rååååsa, men nu var det ju det jag hade. Har några alster kvar innan jag får handla nästa gång. Får sätta ett slutdatum, för jag vill ju gärna kunna handla när vi ska på Rekordträffen i september. Men det är ju nästan 2 månader dit. Snart kanske det finns väder o tid för pyssel. :)

Kommentarer

  1. Vilket fint album du håller på med! Men vad är en sommarsmash? Trots att skumläst de senaste inläggen på sidan så hittar jag ingen förklaring.

    Tack för din kommentar inne hos mig! Visst ska det bli kul att få sina ACT:s - när dom nu kommer... :)

    SvaraRadera
  2. Åh så fint det är! Jag har inte ens börjat med mitt än - det får bli en höstSmash istället :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Nytt projekt - utmaning!!

Har en kollega som så gärna vill ha en tavla jag gjort, meeeeeeeen inte i de färger jag brukar använda utan i gråskala. En riktigt utmaning! Bangar inte för det, men är inte lite smått nervös för hur jag ska få ihop det.


Tavlan är 70 x 50cm och jag har inte gjort någon sådan stor förut, så bara det är en utmaning.


Har samlat ihop allt krimskrams jag har kunna hitta, men skulle kanske letat upp lite större grejer. Får se hur jag får ihop det.


Har böjat lite förstiktigt, tror att jag behöver jobba mer ner mot underkanten. Letar skräp både här och var som jag kan använda - kul arbete!