Fortsätt till huvudinnehåll

Första sidan

Satt o pillade med min sommarsmash i går kväll. Så här blev framsidan efter lite grejande.

Har använt en del riktigt gamla grejer o en del lite nyare. Orden som står på snedden är från ett ark jag köpte någongång 2007 tror jag. De är från Creativ. Blomman o bladen har jag gjort själv. "LIFE" o "JOY" är bokstäver i metall jag köpte ur REA-lådan på en mässa 2008. Nu har jag bara en vokal kvar i den satsen så det blir nog inte så många fler använda. Nyckeln köpte jag på Panduro för ett tag sedan, fick ju ett presentkort av en god vän. Så det blir lite använt av allt gammalt skräp :)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

make it work.

Alltså det här med att bli klar.... man kladda och kluttar o så funderar man på när det är klart. Är det någonsin klart??? Jag vet inte. Detta är från min artjournal och är inspirerad av Tori Weyers video på CJS2017. Påminner lite om valar eller nått... Inte alls något jag skulle hitta på själv, men kul att testa.