Fortsätt till huvudinnehåll

Många besökare

Är mycket glad över alla besökare som tittar in i min blogg trots att jag inte är så aktiv just nu. Håller på o fyller min sommarsmash med en massa bilder o grejer. Min kära man frågar ständigt varför mina pysselgrejer flyttat upp i köket. Har försökt förklara det där med smash book, men han förstår mig inte. Inte så att han är någon pedant precis, han är inte van vid att jag har massa grejer drällande i huset. Det brukar vara hans saker :)


Ugglan fick vara med på bild. Än så länge har det blivit väldigt mycket bilder i smashen. Kommer kanske bli lite andra grejer snart. Semestern börjar på måndag. Ja, inte min då. Jag är ju fortfarande föräldraledig :)


Ett besök på botaniska har vi hunnit med i alla fall. Lagom till näsduksträdets blomning. Fantastiskt träd.


Och nu är vi inne i juli redan. Använde en ram från samma kit som den till juni. Satte rub ons rut o på ramen. Och ett hemmagjort hjärta. Tanken är att augusti ska se liknande ut.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

make it work.

Alltså det här med att bli klar.... man kladda och kluttar o så funderar man på när det är klart. Är det någonsin klart??? Jag vet inte. Detta är från min artjournal och är inspirerad av Tori Weyers video på CJS2017. Påminner lite om valar eller nått... Inte alls något jag skulle hitta på själv, men kul att testa.