Fortsätt till huvudinnehåll

Många besökare

Är mycket glad över alla besökare som tittar in i min blogg trots att jag inte är så aktiv just nu. Håller på o fyller min sommarsmash med en massa bilder o grejer. Min kära man frågar ständigt varför mina pysselgrejer flyttat upp i köket. Har försökt förklara det där med smash book, men han förstår mig inte. Inte så att han är någon pedant precis, han är inte van vid att jag har massa grejer drällande i huset. Det brukar vara hans saker :)


Ugglan fick vara med på bild. Än så länge har det blivit väldigt mycket bilder i smashen. Kommer kanske bli lite andra grejer snart. Semestern börjar på måndag. Ja, inte min då. Jag är ju fortfarande föräldraledig :)


Ett besök på botaniska har vi hunnit med i alla fall. Lagom till näsduksträdets blomning. Fantastiskt träd.


Och nu är vi inne i juli redan. Använde en ram från samma kit som den till juni. Satte rub ons rut o på ramen. Och ett hemmagjort hjärta. Tanken är att augusti ska se liknande ut.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Live, laugh, LOVE

Det är inte mycket tid över för hantverk... jobbar mer än någonsin och barnen har aktiviteter i parti och minut. Fick en ny beställing på en svartvit krimskramstavla för ett tag sedan, när jag levererade den första och idag har jag bestämt att den är klar.
Har haft lite motgångar denna gång men fick ihop det till slut. Hoppas av köparen tycker om den.