Fortsätt till huvudinnehåll

Äntligen!!!!!!!

Grodan är hos mormor o Ugglan är på gott humör. Som upplagt för att lyckas få gjort en egen smash book. Lånade Hannas BiA för flera veckor sedan men det har inte blivit något gjort. Idag plockade jag upp alla grejer jag behövde från källaren o belamrade köksbordet. Å här är resultatet:


Omslagssidan är ett papper från BoBunny. Har satt det på en pappskiva för att få lite mer stadga. Samma papper bak som fram. Upptäckte att det var ett tag sedan jag använde BiAn så det blev lite skevt, men det märk väl inte så väl när jag fyller den med grejer.
Har inte fotat alla sidor. Tänker att jag kommer fota när jag fyller den med innehåll senare. Så nu visar jag bara sådan som är lite speciellt. Ska använda dem som en bok över sommaren 2011. Tänkte plocka den med mig under våra sommaräventyr o sätta in biljetter o kort osv.


Kul papper som jag inte hittat någon användning av förut.

 
Syns inte så bra, men det är ett genomskinligt papper. Någon på forumet hade satt laminatplats i sin Smash, tyckte det var så smart idé. Jag satte gammal overheadplast jag hittade i gömmorna. Kanske inte lika stabil. Vi får väl se.

En jounalingtag modell större från Junkitz köpt för eeeeevigheter sedan.


Transparent papper från Panduro, köpt för 5kr :) Det med frimärket på alltså. De övre pappret är BoBunny det oxå.


Papper från en bok jag fick av Semper när Grodan var liten. Här är det Ugglans lilla hand som vill hjälpa till o bläddra.


Brevpapper som är handgjort o inhandlat 2004 när min man o jag var på resa i Småland...


Syns inte så bra, men över bilarna från EcoPark är ett transparent papper från Panduro med hjärtan.


Ett litet kuvert att lägga saker i.


En plastficka i överkant, tveksam till användningen av denna eftersom jag tänkte ha boken med spiralen uppåt. Får kanske tejpa igen sidan o sedan klippa upp i överkant. Satte in ett ark med bokstäver oxå, kan vara bra att ha en karta tänkte jag. Nu ska den bara dekoreras på utsidan o sedan kan jag börja fylla den oxå.

Kommentarer

  1. Spännande att se vad det blir! Du har säkert sett innan, men jag ramlade över en superfin bakblogg lindarunn.se mycket fint och trevligt där!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.