Fortsätt till huvudinnehåll

Äntligen!!!!!!!

Grodan är hos mormor o Ugglan är på gott humör. Som upplagt för att lyckas få gjort en egen smash book. Lånade Hannas BiA för flera veckor sedan men det har inte blivit något gjort. Idag plockade jag upp alla grejer jag behövde från källaren o belamrade köksbordet. Å här är resultatet:


Omslagssidan är ett papper från BoBunny. Har satt det på en pappskiva för att få lite mer stadga. Samma papper bak som fram. Upptäckte att det var ett tag sedan jag använde BiAn så det blev lite skevt, men det märk väl inte så väl när jag fyller den med grejer.
Har inte fotat alla sidor. Tänker att jag kommer fota när jag fyller den med innehåll senare. Så nu visar jag bara sådan som är lite speciellt. Ska använda dem som en bok över sommaren 2011. Tänkte plocka den med mig under våra sommaräventyr o sätta in biljetter o kort osv.


Kul papper som jag inte hittat någon användning av förut.

 
Syns inte så bra, men det är ett genomskinligt papper. Någon på forumet hade satt laminatplats i sin Smash, tyckte det var så smart idé. Jag satte gammal overheadplast jag hittade i gömmorna. Kanske inte lika stabil. Vi får väl se.

En jounalingtag modell större från Junkitz köpt för eeeeevigheter sedan.


Transparent papper från Panduro, köpt för 5kr :) Det med frimärket på alltså. De övre pappret är BoBunny det oxå.


Papper från en bok jag fick av Semper när Grodan var liten. Här är det Ugglans lilla hand som vill hjälpa till o bläddra.


Brevpapper som är handgjort o inhandlat 2004 när min man o jag var på resa i Småland...


Syns inte så bra, men över bilarna från EcoPark är ett transparent papper från Panduro med hjärtan.


Ett litet kuvert att lägga saker i.


En plastficka i överkant, tveksam till användningen av denna eftersom jag tänkte ha boken med spiralen uppåt. Får kanske tejpa igen sidan o sedan klippa upp i överkant. Satte in ett ark med bokstäver oxå, kan vara bra att ha en karta tänkte jag. Nu ska den bara dekoreras på utsidan o sedan kan jag börja fylla den oxå.

Kommentarer

  1. Spännande att se vad det blir! Du har säkert sett innan, men jag ramlade över en superfin bakblogg lindarunn.se mycket fint och trevligt där!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Nytt projekt - utmaning!!

Har en kollega som så gärna vill ha en tavla jag gjort, meeeeeeeen inte i de färger jag brukar använda utan i gråskala. En riktigt utmaning! Bangar inte för det, men är inte lite smått nervös för hur jag ska få ihop det.


Tavlan är 70 x 50cm och jag har inte gjort någon sådan stor förut, så bara det är en utmaning.


Har samlat ihop allt krimskrams jag har kunna hitta, men skulle kanske letat upp lite större grejer. Får se hur jag får ihop det.


Har böjat lite förstiktigt, tror att jag behöver jobba mer ner mot underkanten. Letar skräp både här och var som jag kan använda - kul arbete!