Fortsätt till huvudinnehåll

Mixed media-kväll

Idag har vi sjukstuga hemma hos oss. Grodan hade feber i går och idag har hon en irriterande hosta. Barnen vill ha sina album och titta i och sitter nu i soffan och skrattar och fnissar över bilder på sig själva. Underbart ljud! Det är ju just det man vill få när man suttit med de där albumen i flera år.

Eftersom jag är ensam hemma med barnen den här helgen använde jag delar av lördag kväll till att pyssla. Barnen somnade tidigt så jag tittade på en film och gick sedan ner en sväng. Årets Creativ JumpStart ger blandade intryck. En del inspirerar annat förstår jag mig inte på. Använde min geleplatta i går...


Den var inte så hållbar, har bara använt den vid två tillfällen och den är redan ganska sliten. Men nu har jag massor med olika mönster att skapa med så jag kommer nog inte att använda den på ett tag. Kan smälta ner den och göra en ny när det behövs.


Köpte mig ett nytt verktyg. För att kunna rulla ut färgen på geleplattan. Färglagret blev mycket jämnare.


Gjorde massor med små papperslappas som kan användas till olika projekt. Här nedan kommer några bilder på några enskilda bitar.





För att få mönstren har jag använt min sönderklippta fönsterskrapa, bubbelplast, fruktnät, toarulle och några die cuts. Det rutiga bakgrundsmönstret blev av att några av pappren inte var släta. Effektfullt.

Kommentarer

  1. Vilka läckra papperslappar... fiffigt att använda så mycket "skräp"
    Hoppas Grodan är frisk nu :O)

    Ha det bra.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Creative Jumpstart nr2

Den här utmaningen var rolig! Inspirerad av Kae Pea´s lektion på creative jumpstart. Hade ju som vanligt inte hälften av sakerna som hon använde, och skulle kanske se till att skaffa mig ett block anpassat för mxed media, men det var kul och jag gillar henne!! Kanske att hon kommer bli en stor canvas en dag.

Ta en lott!! Blogcandy!

Nu fick jag fotat! Så här kommer den.... Min 10 000 sidvisnings BLOGCANDY .... För att vara med: 1. Länka till min candy från din blogg/hemsida. Låna gärna bilden om du vill. 2. Skriv en kommentar till detta inlägget. 3. Bli gärna följare, om du vill. Vad kan du då vinna? Jo detta... Tre rullar tejp, Teeny Alphas, band, två stämplar, jounaling tags, brads, mm. Candyn avslutas den 21oktober. Vinnaren redovisar i vecka 43. LYCKA TILL!!! Och TACK för att DU tittar in i min blogg!!

Creative Jumpstart 2020

Det är alltid roligt att börja året med Creativ Jumstart och i år är det tredje året jag är med. Årets tema är Super Powers och jag har fått gjort några alster inspirerade av workshoppen. Har enbart jobbat i min artjournal i år, kanske kommer att hitta någon teknik jag kan använda till mina tavlor.