Fortsätt till huvudinnehåll

Mixed media-kväll

Idag har vi sjukstuga hemma hos oss. Grodan hade feber i går och idag har hon en irriterande hosta. Barnen vill ha sina album och titta i och sitter nu i soffan och skrattar och fnissar över bilder på sig själva. Underbart ljud! Det är ju just det man vill få när man suttit med de där albumen i flera år.

Eftersom jag är ensam hemma med barnen den här helgen använde jag delar av lördag kväll till att pyssla. Barnen somnade tidigt så jag tittade på en film och gick sedan ner en sväng. Årets Creativ JumpStart ger blandade intryck. En del inspirerar annat förstår jag mig inte på. Använde min geleplatta i går...


Den var inte så hållbar, har bara använt den vid två tillfällen och den är redan ganska sliten. Men nu har jag massor med olika mönster att skapa med så jag kommer nog inte att använda den på ett tag. Kan smälta ner den och göra en ny när det behövs.


Köpte mig ett nytt verktyg. För att kunna rulla ut färgen på geleplattan. Färglagret blev mycket jämnare.


Gjorde massor med små papperslappas som kan användas till olika projekt. Här nedan kommer några bilder på några enskilda bitar.

För att få mönstren har jag använt min sönderklippta fönsterskrapa, bubbelplast, fruktnät, toarulle och några die cuts. Det rutiga bakgrundsmönstret blev av att några av pappren inte var släta. Effektfullt.

Kommentarer

  1. Vilka läckra papperslappar... fiffigt att använda så mycket "skräp"
    Hoppas Grodan är frisk nu :O)

    Ha det bra.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Nytt projekt - utmaning!!

Har en kollega som så gärna vill ha en tavla jag gjort, meeeeeeeen inte i de färger jag brukar använda utan i gråskala. En riktigt utmaning! Bangar inte för det, men är inte lite smått nervös för hur jag ska få ihop det.


Tavlan är 70 x 50cm och jag har inte gjort någon sådan stor förut, så bara det är en utmaning.


Har samlat ihop allt krimskrams jag har kunna hitta, men skulle kanske letat upp lite större grejer. Får se hur jag får ihop det.


Har böjat lite förstiktigt, tror att jag behöver jobba mer ner mot underkanten. Letar skräp både här och var som jag kan använda - kul arbete!