Fortsätt till huvudinnehåll

Full storm

Höstens diplomkurs är slut sedan länge men insåg precis att jag inte postat de sista alstren jag jobbade med. I början av november hittade jag inspiration i en bildväv Martins mormor Erna vävt.


Konstfröken tyckte att jag skulle förlänga himlen för att få lite mer effekt i bilden.


Bilden är målad i akvarell på akrylpapper.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Ta en lott till min Bloggcandy!

Snaaart uppe i 2000 sidvisningar o jag har inte ens bloggat i tre månader, i det här formatet. Blir glad varje gång jag är inne o tittar i statistiken. Alla söta kommentarer gör det ju knappast sämre :) Tänkte därför köra mitt livs första candy för att premiera er läsare. Här finns både nytt o gammalt. Hoppas att det ska komma till användning för någon. Så här gör du för att vara med: Skriv en kommentar i detta inlägget Länka gärna i din blogg o tala om att jag har en candy Bli gärna en följare dock inget måste Den 22e maj kommer jag att dra en vinnare o meddela detta i bloggen. Sista kommentar går alltså att lägga den 21maj kl 23:59, pip. Lycka till!!! För er som inte har en blogg men vill vara med ändå, lämna en kommentar o återkom den 22e maj o se om ni är den lyckliga vinnaren.  

Ta en lott!! Blogcandy!

Nu fick jag fotat! Så här kommer den.... Min 10 000 sidvisnings BLOGCANDY .... För att vara med: 1. Länka till min candy från din blogg/hemsida. Låna gärna bilden om du vill. 2. Skriv en kommentar till detta inlägget. 3. Bli gärna följare, om du vill. Vad kan du då vinna? Jo detta... Tre rullar tejp, Teeny Alphas, band, två stämplar, jounaling tags, brads, mm. Candyn avslutas den 21oktober. Vinnaren redovisar i vecka 43. LYCKA TILL!!! Och TACK för att DU tittar in i min blogg!!

Fly away with ME

Första alstret efter tryckandet jag gjorde i torsdags kväll har nu blivit färdigt. Det blev ett med bubbelplasttryck och stämplar från Panduro. Creativ Jump Start har verkligen fått igång mitt pysslande igen! :) Stämplarna kommer från Panduros Luftballong , en serie clearstamps. Gillar dem och använder dem rätt mycket. De fick ta över hela layouten tillsammans med färgen. Lilla Grodan är på bilden, som brukligt.