Fortsätt till huvudinnehåll

Grodans alster

Min lilla tjej har blivit stor... Hon är bara 5 år men vilken pysselanda hon har. I går "tvingade" hon ner mig i pysselrummet när lillasyster o pappan var på simskola. Hon skulle göra ett kort till bästisen som är bortrest. När det kommer till pyssel är jag ju inte svårflörtad direkt... Vi pysslade väl i någon timma. Grodan gjorde sitt kort, påbörjade ett kort till o gjorde klart en LO. Jo, för nu vill hon göra ett eget album. Det ska vara bilder på henne o hennes vänner.


Stämpeln köpte vi på scrapmässan i Göteborg i höstas. Den är från Crafter´s Companion "Blooming Wonderful". Den kostade mig 60kr, men hon använder den så mycket så det var det värt. Hon har fantastisk fantasi när det gäller att färglägga flickan. Hon använder mina ProMarkers. Sedan har vi lite olika uppfattning om vad som är att överdekorera, men är hon nöjd så är det bra :)


En LO var ju jätteroligt att göra. Hon fick ett eget pysselkitt här i höstas som hon älskar. Dessutom köpte vi ett par fyndpåsar på mässan i Göteborg så hon har lite grejer. Bland mina grejer har hon fri tillgång till spillpapper o får gärna andra saker oxå om hon frågar. De prickiga hjärtanen har jag hjälpt henne med. Tårtpappret har hon färglagt med ProMarkers. Bokstäverna till titeln har jag hjälpt henne limma fast, men hon har placerat dem själv. Ska bli spännande att se utvecklingen på detta :)

Kommentarer

  1. Hej Emmy! Vad duktig du är på att pyssla! Jättefina grejer du har gjort som vi får se! Mina två tjejer tycker också om att pyssla, och extra kul när vi, precis som du och din mamma, pysslar ihop!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Creative Jumpstart nr2

Den här utmaningen var rolig! Inspirerad av Kae Pea´s lektion på creative jumpstart. Hade ju som vanligt inte hälften av sakerna som hon använde, och skulle kanske se till att skaffa mig ett block anpassat för mxed media, men det var kul och jag gillar henne!! Kanske att hon kommer bli en stor canvas en dag.

Ta en lott!! Blogcandy!

Nu fick jag fotat! Så här kommer den.... Min 10 000 sidvisnings BLOGCANDY .... För att vara med: 1. Länka till min candy från din blogg/hemsida. Låna gärna bilden om du vill. 2. Skriv en kommentar till detta inlägget. 3. Bli gärna följare, om du vill. Vad kan du då vinna? Jo detta... Tre rullar tejp, Teeny Alphas, band, två stämplar, jounaling tags, brads, mm. Candyn avslutas den 21oktober. Vinnaren redovisar i vecka 43. LYCKA TILL!!! Och TACK för att DU tittar in i min blogg!!

Creative Jumpstart 2020

Det är alltid roligt att börja året med Creativ Jumstart och i år är det tredje året jag är med. Årets tema är Super Powers och jag har fått gjort några alster inspirerade av workshoppen. Har enbart jobbat i min artjournal i år, kanske kommer att hitta någon teknik jag kan använda till mina tavlor.