Fortsätt till huvudinnehåll

Grodans alster

Min lilla tjej har blivit stor... Hon är bara 5 år men vilken pysselanda hon har. I går "tvingade" hon ner mig i pysselrummet när lillasyster o pappan var på simskola. Hon skulle göra ett kort till bästisen som är bortrest. När det kommer till pyssel är jag ju inte svårflörtad direkt... Vi pysslade väl i någon timma. Grodan gjorde sitt kort, påbörjade ett kort till o gjorde klart en LO. Jo, för nu vill hon göra ett eget album. Det ska vara bilder på henne o hennes vänner.


Stämpeln köpte vi på scrapmässan i Göteborg i höstas. Den är från Crafter´s Companion "Blooming Wonderful". Den kostade mig 60kr, men hon använder den så mycket så det var det värt. Hon har fantastisk fantasi när det gäller att färglägga flickan. Hon använder mina ProMarkers. Sedan har vi lite olika uppfattning om vad som är att överdekorera, men är hon nöjd så är det bra :)


En LO var ju jätteroligt att göra. Hon fick ett eget pysselkitt här i höstas som hon älskar. Dessutom köpte vi ett par fyndpåsar på mässan i Göteborg så hon har lite grejer. Bland mina grejer har hon fri tillgång till spillpapper o får gärna andra saker oxå om hon frågar. De prickiga hjärtanen har jag hjälpt henne med. Tårtpappret har hon färglagt med ProMarkers. Bokstäverna till titeln har jag hjälpt henne limma fast, men hon har placerat dem själv. Ska bli spännande att se utvecklingen på detta :)

Kommentarer

  1. Hej Emmy! Vad duktig du är på att pyssla! Jättefina grejer du har gjort som vi får se! Mina två tjejer tycker också om att pyssla, och extra kul när vi, precis som du och din mamma, pysslar ihop!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

make it work.

Alltså det här med att bli klar.... man kladda och kluttar o så funderar man på när det är klart. Är det någonsin klart??? Jag vet inte. Detta är från min artjournal och är inspirerad av Tori Weyers video på CJS2017. Påminner lite om valar eller nått... Inte alls något jag skulle hitta på själv, men kul att testa.