Fortsätt till huvudinnehåll

Grodans alster

Min lilla tjej har blivit stor... Hon är bara 5 år men vilken pysselanda hon har. I går "tvingade" hon ner mig i pysselrummet när lillasyster o pappan var på simskola. Hon skulle göra ett kort till bästisen som är bortrest. När det kommer till pyssel är jag ju inte svårflörtad direkt... Vi pysslade väl i någon timma. Grodan gjorde sitt kort, påbörjade ett kort till o gjorde klart en LO. Jo, för nu vill hon göra ett eget album. Det ska vara bilder på henne o hennes vänner.


Stämpeln köpte vi på scrapmässan i Göteborg i höstas. Den är från Crafter´s Companion "Blooming Wonderful". Den kostade mig 60kr, men hon använder den så mycket så det var det värt. Hon har fantastisk fantasi när det gäller att färglägga flickan. Hon använder mina ProMarkers. Sedan har vi lite olika uppfattning om vad som är att överdekorera, men är hon nöjd så är det bra :)


En LO var ju jätteroligt att göra. Hon fick ett eget pysselkitt här i höstas som hon älskar. Dessutom köpte vi ett par fyndpåsar på mässan i Göteborg så hon har lite grejer. Bland mina grejer har hon fri tillgång till spillpapper o får gärna andra saker oxå om hon frågar. De prickiga hjärtanen har jag hjälpt henne med. Tårtpappret har hon färglagt med ProMarkers. Bokstäverna till titeln har jag hjälpt henne limma fast, men hon har placerat dem själv. Ska bli spännande att se utvecklingen på detta :)

Kommentarer

  1. Hej Emmy! Vad duktig du är på att pyssla! Jättefina grejer du har gjort som vi får se! Mina två tjejer tycker också om att pyssla, och extra kul när vi, precis som du och din mamma, pysslar ihop!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Panduro Akrylfärg

I går lekte jag med min geleplatta. Det var inte så enkelt att få ett lagom lager färg när jag inte hade någon roller. Kladdade ut färgen med pensel, men det blev ganska tjockt lager. Första trycket blev därför mest en kladdig sörja.Så här såg plattan ut innan jag tryckte dit pappret. Har använt toarulle, bubbleplast, nät och kartong att trycka med.


Första trycket blev som sagt lite kladdigt eftersom färgen var så tjock.


Andra tyckningen blev mycket bättre.


Min geleplatta blev 12x12cm och kanske att jag kan klippa till trycken till mina 8"-album. Vi får se. Skoj var det. Tryckte några tags oxå, för att inte kasta bort för mycket färg. De blev riktigt bra.