Fortsätt till huvudinnehåll

Flaggspel till tårta

Idag har vi haft 5års kalas för vår stora tjej. Älskar att baka o har därför gjort hennes tårta. Till skillnad från hennes lillasyster som tycker att glass är bäst, gillar Grodan riktig tårta. Brukar göra ganska enkla tårtor innehållsmässigt. Gillar enkla, rena smaker. Ovanpå brukar jag där emot gå bananas :)
I år fick jag för mig att jag skulle göra ett flaggspel istället för att skriva grattis på själva tårtan.



Använde grillpinnar, Scrappers floss o flera olika Washitape. Hittade bokstäver som var lagom stora för tejpen. Hade tänkt mig svarta bokstäver, men hade inga hemma o ingen tid att åka o köpa. Blev rätt bra ändå. Grodan var helnöjd!

Så här blev tårtan:


På utsidan, färskostkräm, sugerpaste o diverse strössel. Banden o ballongerna är sugerpaste. Inuti rulltårtebotten, mango o hallon, drömtårtebotten, banan o äppelmos, kokosrulltårtebotten, chokladmousse o sist ett lager rulltårtebotten till. Smarrigt o uppskattat :)

Kommentarer

  1. oj så kreativt, jättefint både tårtan och vimplarna!

    SvaraRadera
  2. Superfint.. Rolig ide med vimplarna...

    Kram Anna

    SvaraRadera
  3. Oj vad smaskigt det låter! Fin tårta och coola vimplar, kul idé!

    SvaraRadera
  4. Men guuud så häftigt! Att använda scrapbooking ovanpå tårtan har aldrig slagit mig!... :P En idé som kan komma till användning framöver! ;) Tack för tipset!

    Kram Kicki

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Creative Jumpstart nr2

Den här utmaningen var rolig! Inspirerad av Kae Pea´s lektion på creative jumpstart. Hade ju som vanligt inte hälften av sakerna som hon använde, och skulle kanske se till att skaffa mig ett block anpassat för mxed media, men det var kul och jag gillar henne!! Kanske att hon kommer bli en stor canvas en dag.

Ta en lott!! Blogcandy!

Nu fick jag fotat! Så här kommer den.... Min 10 000 sidvisnings BLOGCANDY .... För att vara med: 1. Länka till min candy från din blogg/hemsida. Låna gärna bilden om du vill. 2. Skriv en kommentar till detta inlägget. 3. Bli gärna följare, om du vill. Vad kan du då vinna? Jo detta... Tre rullar tejp, Teeny Alphas, band, två stämplar, jounaling tags, brads, mm. Candyn avslutas den 21oktober. Vinnaren redovisar i vecka 43. LYCKA TILL!!! Och TACK för att DU tittar in i min blogg!!

Creative Jumpstart 2020

Det är alltid roligt att börja året med Creativ Jumstart och i år är det tredje året jag är med. Årets tema är Super Powers och jag har fått gjort några alster inspirerade av workshoppen. Har enbart jobbat i min artjournal i år, kanske kommer att hitta någon teknik jag kan använda till mina tavlor.