Fortsätt till huvudinnehåll

Snart knackar julen på dörren

Min pyssliga sida har fått vila denna höst. Har inte haft någon ork då min svärmor varit sjuk o mycket tid har gått till att ta hand om mina barn så min man kunnat vara på sjukhuset med henne. Så när kvällen kommit har jag bara rasat ihop i soffan o varken haft ork eller lust att göra så mycket. Har pysslat lite med mina barn, de har gjort julklappar till mor- o farföräldrar. Några fler ska vi försöka knåpa ihop innan jul. Nu förlorade jag min svärmor i söndags kväll. Skönt för henne att slippa detta kämpande, men usch vad ont det gör i hjärtat. I går träffades vi hela familjen hos min svägerska o bara var lite. Och i går kväll gjorde jag äntligen klart vårt pepparkakshus som jag började på förra veckan.



Har knåpat ihop det utan mall vilket gör att det är vint o skevt men det gör mig inget. Hittade ett fantastiskt recept på kristyr hos Johanna som gör galet underbara tårtor.
Knåpade ihop en "gardin" till köksfönstret oxå, i pepparkaka o papparkaksmått.



Det blev faktiskt rätt roligt :) o så luktar det väldigt gott i köket.
Idag har jag klämt ihop en etikett till pepperkaksburken oxå. Inget märkvärdigt men det blir en så mycket roligare burk med en liten etikett på.


Ja, kära svärmor. Jag vet att du inte skulle vilja att jag säckade ihop totalt. Mina fantastiska flickor hjälper mig att låta bli, även om jag inte gråtit klart ännu. Livet går sin gång o julen står snart för dörren. Får försöka ta en dag i taget o komma igenom detta med. Kommer alltid att sakna dig.

Kommentarer

  1. jättefint pepparkakshus:-) Och vilken härlig gardin...:-) Jag förstår verkligen att du ej har ork till pyssel nu. kram till dig.

    SvaraRadera
  2. Jätte mysigt hus och vilken rolig idé med gardinen!!!!

    SvaraRadera
  3. Så fin gardin och pepparkakshuset är jättemysigt!

    SvaraRadera
  4. Åh så snyggt pepparkakshus, så fiint, och gardinen det blev ju så julfiint :)

    Sänder dig styrkekramar i massor!!
    Majsan

    SvaraRadera
  5. Åh, vet precis vad du går igenom nu. Jag har det likadant med min mamma. Hon har precis fått veta att hon har en tumör i levern.pysslandet får läggas åtsidan för andra saker. Stor kram till dig. tyrasmatte

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Creative Jumpstart nr2

Den här utmaningen var rolig! Inspirerad av Kae Pea´s lektion på creative jumpstart. Hade ju som vanligt inte hälften av sakerna som hon använde, och skulle kanske se till att skaffa mig ett block anpassat för mxed media, men det var kul och jag gillar henne!! Kanske att hon kommer bli en stor canvas en dag.

Ta en lott!! Blogcandy!

Nu fick jag fotat! Så här kommer den.... Min 10 000 sidvisnings BLOGCANDY .... För att vara med: 1. Länka till min candy från din blogg/hemsida. Låna gärna bilden om du vill. 2. Skriv en kommentar till detta inlägget. 3. Bli gärna följare, om du vill. Vad kan du då vinna? Jo detta... Tre rullar tejp, Teeny Alphas, band, två stämplar, jounaling tags, brads, mm. Candyn avslutas den 21oktober. Vinnaren redovisar i vecka 43. LYCKA TILL!!! Och TACK för att DU tittar in i min blogg!!

Creative Jumpstart 2020

Det är alltid roligt att börja året med Creativ Jumstart och i år är det tredje året jag är med. Årets tema är Super Powers och jag har fått gjort några alster inspirerade av workshoppen. Har enbart jobbat i min artjournal i år, kanske kommer att hitta någon teknik jag kan använda till mina tavlor.