Fortsätt till huvudinnehåll

Firar lite igen - fler bilder !!

Nu tycker jag allt att det är dags för lite firande igen här i bloggen!
Har haft igång min blogg sedan februari i år o är snart uppe i 6000 besökare. Det är helt fantastiskt! Ser att det är människor inne här varje dag även om jag just nu är lite dålig med både pysslande o bloggandet.
Ja, firas ska det göras.
Tänkte fira lite att jag lyckats gå ner 8kr i vikt under sommaren o just nu känner mig väldigt nöjd med mig själv. Har personligen firat det med att köpa mig en BiA som ni kanske sett i tidigare inlägg. Ska plocka upp den ur förpackningen nästa gång jag får tillfälle att pyssla, har några projekt jag tänkt göra med den.

Så för att fira med er har jag gjort en smash book som jag tänkte lotta ut.













Boken är på 17 sidor, de flesta papprena är bubbelsidiga, den är 11,5x16,5cm o längst bak finns ett kuvert o en plastficka att lägga grejer i. Det kommer med lite bling oxå.

Vill du vinna den?
Lägg då en kommentar till detta inlägget, du får gärna länka från din blogg o bli följare om du vill men det är inget krav.
Utlottningen stänger den 30onde oktober kl 23.59 o vinnaren kommer att lottas fram o redovisas den 1 november.
Lycka till!!

Kommentarer

  1. Tar gärna en lott ;-)
    Mvh
    Ingela/Coelogyne

    SvaraRadera
  2. Grattis till dig!! Vill gärna vinna den fina smashboken!!

    SvaraRadera
  3. Grattis till viktminskningen :-)!
    Jag är gärna med och tävlar om den fina boken!

    Kram från Anette

    SvaraRadera
  4. Jag är väldigt gärna med i utlottningen av den fina smashboken.

    SvaraRadera
  5. Hej! Jag vill vara med i tävlingen! Har tipsat på min blogg! http://tavlingstipsaren.webblogg.se/2011/october/3010-scrapbook.html
    Kram!

    SvaraRadera
  6. Bra jobbat :-) är följare också :-)

    Kram

    SvaraRadera
  7. Jag är gärna med och tävlar!
    Har lagt upp en länk i min sidebar och blivit följare!
    Kram Sandra

    SvaraRadera
  8. Jag tar gärna en lott! Grattis till framstegen med dina personliga mål! :D

    SvaraRadera
  9. Jag vill gärna vara med och tävla :D

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Creative Jumpstart nr2

Den här utmaningen var rolig! Inspirerad av Kae Pea´s lektion på creative jumpstart. Hade ju som vanligt inte hälften av sakerna som hon använde, och skulle kanske se till att skaffa mig ett block anpassat för mxed media, men det var kul och jag gillar henne!! Kanske att hon kommer bli en stor canvas en dag.

Ta en lott!! Blogcandy!

Nu fick jag fotat! Så här kommer den.... Min 10 000 sidvisnings BLOGCANDY .... För att vara med: 1. Länka till min candy från din blogg/hemsida. Låna gärna bilden om du vill. 2. Skriv en kommentar till detta inlägget. 3. Bli gärna följare, om du vill. Vad kan du då vinna? Jo detta... Tre rullar tejp, Teeny Alphas, band, två stämplar, jounaling tags, brads, mm. Candyn avslutas den 21oktober. Vinnaren redovisar i vecka 43. LYCKA TILL!!! Och TACK för att DU tittar in i min blogg!!

Grodan - ytterligare ett porträtt

Utmanades att påbörja ett porträtt på mitt stora barn. Kändes jätteläskigt eftersom mitt självporträtt inte liknade mig särskilt mycket. Fick tipset att rita fyrkanter på förlagan och på akrylpappret för att lättare få till proportionerna och tycker nog att det blev rätt bra. Det syns ju ändå att det är Grodan, men är inte helt nöjd. Det är något som inte riktigt stämmer. Fick inte riktigt till hudfärgen, tycker att det är jättesvårt att blanda en bra färg och när en väl fått till en så är kurstillfället slut och en kan inte spara den. Har inte tagit mig tiden att titta över den igen, men ska göra det en dag.