Fortsätt till huvudinnehåll

Firar lite igen - fler bilder !!

Nu tycker jag allt att det är dags för lite firande igen här i bloggen!
Har haft igång min blogg sedan februari i år o är snart uppe i 6000 besökare. Det är helt fantastiskt! Ser att det är människor inne här varje dag även om jag just nu är lite dålig med både pysslande o bloggandet.
Ja, firas ska det göras.
Tänkte fira lite att jag lyckats gå ner 8kr i vikt under sommaren o just nu känner mig väldigt nöjd med mig själv. Har personligen firat det med att köpa mig en BiA som ni kanske sett i tidigare inlägg. Ska plocka upp den ur förpackningen nästa gång jag får tillfälle att pyssla, har några projekt jag tänkt göra med den.

Så för att fira med er har jag gjort en smash book som jag tänkte lotta ut.

Boken är på 17 sidor, de flesta papprena är bubbelsidiga, den är 11,5x16,5cm o längst bak finns ett kuvert o en plastficka att lägga grejer i. Det kommer med lite bling oxå.

Vill du vinna den?
Lägg då en kommentar till detta inlägget, du får gärna länka från din blogg o bli följare om du vill men det är inget krav.
Utlottningen stänger den 30onde oktober kl 23.59 o vinnaren kommer att lottas fram o redovisas den 1 november.
Lycka till!!

Kommentarer

 1. Tar gärna en lott ;-)
  Mvh
  Ingela/Coelogyne

  SvaraRadera
 2. Grattis till dig!! Vill gärna vinna den fina smashboken!!

  SvaraRadera
 3. Grattis till viktminskningen :-)!
  Jag är gärna med och tävlar om den fina boken!

  Kram från Anette

  SvaraRadera
 4. Jag är väldigt gärna med i utlottningen av den fina smashboken.

  SvaraRadera
 5. Hej! Jag vill vara med i tävlingen! Har tipsat på min blogg! http://tavlingstipsaren.webblogg.se/2011/october/3010-scrapbook.html
  Kram!

  SvaraRadera
 6. Bra jobbat :-) är följare också :-)

  Kram

  SvaraRadera
 7. Jag är gärna med och tävlar!
  Har lagt upp en länk i min sidebar och blivit följare!
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 8. Jag tar gärna en lott! Grattis till framstegen med dina personliga mål! :D

  SvaraRadera
 9. Jag vill gärna vara med och tävla :D

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.