Fortsätt till huvudinnehåll

Firar lite igen - fler bilder !!

Nu tycker jag allt att det är dags för lite firande igen här i bloggen!
Har haft igång min blogg sedan februari i år o är snart uppe i 6000 besökare. Det är helt fantastiskt! Ser att det är människor inne här varje dag även om jag just nu är lite dålig med både pysslande o bloggandet.
Ja, firas ska det göras.
Tänkte fira lite att jag lyckats gå ner 8kr i vikt under sommaren o just nu känner mig väldigt nöjd med mig själv. Har personligen firat det med att köpa mig en BiA som ni kanske sett i tidigare inlägg. Ska plocka upp den ur förpackningen nästa gång jag får tillfälle att pyssla, har några projekt jag tänkt göra med den.

Så för att fira med er har jag gjort en smash book som jag tänkte lotta ut.

Boken är på 17 sidor, de flesta papprena är bubbelsidiga, den är 11,5x16,5cm o längst bak finns ett kuvert o en plastficka att lägga grejer i. Det kommer med lite bling oxå.

Vill du vinna den?
Lägg då en kommentar till detta inlägget, du får gärna länka från din blogg o bli följare om du vill men det är inget krav.
Utlottningen stänger den 30onde oktober kl 23.59 o vinnaren kommer att lottas fram o redovisas den 1 november.
Lycka till!!

Kommentarer

 1. Tar gärna en lott ;-)
  Mvh
  Ingela/Coelogyne

  SvaraRadera
 2. Grattis till dig!! Vill gärna vinna den fina smashboken!!

  SvaraRadera
 3. Grattis till viktminskningen :-)!
  Jag är gärna med och tävlar om den fina boken!

  Kram från Anette

  SvaraRadera
 4. Jag är väldigt gärna med i utlottningen av den fina smashboken.

  SvaraRadera
 5. Hej! Jag vill vara med i tävlingen! Har tipsat på min blogg! http://tavlingstipsaren.webblogg.se/2011/october/3010-scrapbook.html
  Kram!

  SvaraRadera
 6. Bra jobbat :-) är följare också :-)

  Kram

  SvaraRadera
 7. Jag är gärna med och tävlar!
  Har lagt upp en länk i min sidebar och blivit följare!
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 8. Jag tar gärna en lott! Grattis till framstegen med dina personliga mål! :D

  SvaraRadera
 9. Jag vill gärna vara med och tävla :D

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Live, laugh, LOVE

Det är inte mycket tid över för hantverk... jobbar mer än någonsin och barnen har aktiviteter i parti och minut. Fick en ny beställing på en svartvit krimskramstavla för ett tag sedan, när jag levererade den första och idag har jag bestämt att den är klar.
Har haft lite motgångar denna gång men fick ihop det till slut. Hoppas av köparen tycker om den.