Fortsätt till huvudinnehåll

Sommar o semester

Gör inte mycket annat än min sommarsmash just nu. Lägger all annan tid i trädgården eller på promenader i den sköna kvällen. Det är så skönt att ge sig ut när barnen somnat.
Vill gärna visa ett par bilder från juli ur min smash.


Inte mycket att säga om dessa. Har börjat använda bokstäverna som jag satt in i smashen. Skulle gärna haft någon annat än rååååsa, men nu var det ju det jag hade. Har några alster kvar innan jag får handla nästa gång. Får sätta ett slutdatum, för jag vill ju gärna kunna handla när vi ska på Rekordträffen i september. Men det är ju nästan 2 månader dit. Snart kanske det finns väder o tid för pyssel. :)

Kommentarer

  1. Vilket fint album du håller på med! Men vad är en sommarsmash? Trots att skumläst de senaste inläggen på sidan så hittar jag ingen förklaring.

    Tack för din kommentar inne hos mig! Visst ska det bli kul att få sina ACT:s - när dom nu kommer... :)

    SvaraRadera
  2. Åh så fint det är! Jag har inte ens börjat med mitt än - det får bli en höstSmash istället :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Creative Jumpstart nr2

Den här utmaningen var rolig! Inspirerad av Kae Pea´s lektion på creative jumpstart. Hade ju som vanligt inte hälften av sakerna som hon använde, och skulle kanske se till att skaffa mig ett block anpassat för mxed media, men det var kul och jag gillar henne!! Kanske att hon kommer bli en stor canvas en dag.

Ta en lott!! Blogcandy!

Nu fick jag fotat! Så här kommer den.... Min 10 000 sidvisnings BLOGCANDY .... För att vara med: 1. Länka till min candy från din blogg/hemsida. Låna gärna bilden om du vill. 2. Skriv en kommentar till detta inlägget. 3. Bli gärna följare, om du vill. Vad kan du då vinna? Jo detta... Tre rullar tejp, Teeny Alphas, band, två stämplar, jounaling tags, brads, mm. Candyn avslutas den 21oktober. Vinnaren redovisar i vecka 43. LYCKA TILL!!! Och TACK för att DU tittar in i min blogg!!

Creative Jumpstart 2020

Det är alltid roligt att börja året med Creativ Jumstart och i år är det tredje året jag är med. Årets tema är Super Powers och jag har fått gjort några alster inspirerade av workshoppen. Har enbart jobbat i min artjournal i år, kanske kommer att hitta någon teknik jag kan använda till mina tavlor.