Fortsätt till huvudinnehåll

Äntligen!!!!!!!

Grodan är hos mormor o Ugglan är på gott humör. Som upplagt för att lyckas få gjort en egen smash book. Lånade Hannas BiA för flera veckor sedan men det har inte blivit något gjort. Idag plockade jag upp alla grejer jag behövde från källaren o belamrade köksbordet. Å här är resultatet:


Omslagssidan är ett papper från BoBunny. Har satt det på en pappskiva för att få lite mer stadga. Samma papper bak som fram. Upptäckte att det var ett tag sedan jag använde BiAn så det blev lite skevt, men det märk väl inte så väl när jag fyller den med grejer.
Har inte fotat alla sidor. Tänker att jag kommer fota när jag fyller den med innehåll senare. Så nu visar jag bara sådan som är lite speciellt. Ska använda dem som en bok över sommaren 2011. Tänkte plocka den med mig under våra sommaräventyr o sätta in biljetter o kort osv.


Kul papper som jag inte hittat någon användning av förut.

 
Syns inte så bra, men det är ett genomskinligt papper. Någon på forumet hade satt laminatplats i sin Smash, tyckte det var så smart idé. Jag satte gammal overheadplast jag hittade i gömmorna. Kanske inte lika stabil. Vi får väl se.

En jounalingtag modell större från Junkitz köpt för eeeeevigheter sedan.


Transparent papper från Panduro, köpt för 5kr :) Det med frimärket på alltså. De övre pappret är BoBunny det oxå.


Papper från en bok jag fick av Semper när Grodan var liten. Här är det Ugglans lilla hand som vill hjälpa till o bläddra.


Brevpapper som är handgjort o inhandlat 2004 när min man o jag var på resa i Småland...


Syns inte så bra, men över bilarna från EcoPark är ett transparent papper från Panduro med hjärtan.


Ett litet kuvert att lägga saker i.


En plastficka i överkant, tveksam till användningen av denna eftersom jag tänkte ha boken med spiralen uppåt. Får kanske tejpa igen sidan o sedan klippa upp i överkant. Satte in ett ark med bokstäver oxå, kan vara bra att ha en karta tänkte jag. Nu ska den bara dekoreras på utsidan o sedan kan jag börja fylla den oxå.

Kommentarer

  1. Spännande att se vad det blir! Du har säkert sett innan, men jag ramlade över en superfin bakblogg lindarunn.se mycket fint och trevligt där!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Creative Jumpstart nr2

Den här utmaningen var rolig! Inspirerad av Kae Pea´s lektion på creative jumpstart. Hade ju som vanligt inte hälften av sakerna som hon använde, och skulle kanske se till att skaffa mig ett block anpassat för mxed media, men det var kul och jag gillar henne!! Kanske att hon kommer bli en stor canvas en dag.

Ta en lott!! Blogcandy!

Nu fick jag fotat! Så här kommer den.... Min 10 000 sidvisnings BLOGCANDY .... För att vara med: 1. Länka till min candy från din blogg/hemsida. Låna gärna bilden om du vill. 2. Skriv en kommentar till detta inlägget. 3. Bli gärna följare, om du vill. Vad kan du då vinna? Jo detta... Tre rullar tejp, Teeny Alphas, band, två stämplar, jounaling tags, brads, mm. Candyn avslutas den 21oktober. Vinnaren redovisar i vecka 43. LYCKA TILL!!! Och TACK för att DU tittar in i min blogg!!

Creative Jumpstart 2020

Det är alltid roligt att börja året med Creativ Jumstart och i år är det tredje året jag är med. Årets tema är Super Powers och jag har fått gjort några alster inspirerade av workshoppen. Har enbart jobbat i min artjournal i år, kanske kommer att hitta någon teknik jag kan använda till mina tavlor.