Fortsätt till huvudinnehåll

My favorit

Nöjdare med resultatet av liften på Shanna Vineyards underbara LO. Det är nog första gången jag inspirerat av samma LO två ggr. Men den är så fin o jag blev inte riktigt nöjd med min första. Denna är jag nöjd med:


Pappret är från Panduro o knapparna lika så. Texten är Rub-ons från Fancy Pants.
Har inte riktigt koll på min 50-utmaning. Vet inte hur många jag gjort, har det nerskrivet men blocket ligger i källaren. Har inget shoppat i allafall :) Har suttit o klurat på att köpa ett månadskit. Konsulterade mina forumvänner på svenskscrapbooking.se o nu står det nog mellan två kit. Mollys har jättefina kit o så oxå Little Yellow House Kits lika så. Svårt det där... OM jag får jobbet som jag sökt ska jag köpa mig ett månadskit. Så får det bli. Det är jag värd då :)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

make it work.

Alltså det här med att bli klar.... man kladda och kluttar o så funderar man på när det är klart. Är det någonsin klart??? Jag vet inte. Detta är från min artjournal och är inspirerad av Tori Weyers video på CJS2017. Påminner lite om valar eller nått... Inte alls något jag skulle hitta på själv, men kul att testa.