Fortsätt till huvudinnehåll

Liftat Rimna

Som ni kanske förstått så gillar jag att lifta andra underbart duktiga scrappare. Är följare av Rimna sedan ett tag tillbaka. Hon gör så underbara alster. Kikade förbi i går o hittade den här LOn. Så när jag väl kom ner i källaren igår blev det en lift. Så här blev min tolkning:


Jag brukar scrappa ganska snabbt, men denna tog lite tid faktiskt. Har kladdat med färg (vilket jag sällan  gör), har använt gammal filt (som jag inte använd på evigheter) o dessutom satt dit två gamla tårtbitar i trä. Passar bra till 50-alster utmaningen jag håller på med. Utmaningen går ut på att använda det man har o inte köpa nytt. Nu jag jag ju använd många gamla saker som legat länge o samlat damm.

Måste skryta lite oxå. Var riktigt nöjd med gårdagen. Fick planterat om mina tomater, gurkor o paprikor till nya stora krukor. Var ute o gick i 40 minuter, upp för alla backarna o ner igen. O fick dessutom scrappat, mindre än jag tänkt dock. Det finns ett program på tv jag MÅSTE se, Prodject Runway. Så klockan var nio innan jag hamnade i pysselrummet.

Kommentarer

  1. och bra blev det! :-) Härligt foto också!

    SvaraRadera
  2. Fin färg! Riktigt härlig. Ska vi se om vi kan få till en pysselonsdag? Hur ser det ut för dig nästa, den 25:e?

    SvaraRadera
  3. Jätte härlig LO!
    Vad roligt Lina att du vill vara med och fira
    mitt lilla jubileum hos mig, du har oxå candy
    på gång ser jag, men jag kan inte lägga mig
    som följare för blogger strular igen phuuu
    återkommer därför annan dag, länkar i min sidebar så länge!
    Kram Ann-Charlotte

    SvaraRadera
  4. Very nice page)) very nice paper)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Creative Jumpstart nr2

Den här utmaningen var rolig! Inspirerad av Kae Pea´s lektion på creative jumpstart. Hade ju som vanligt inte hälften av sakerna som hon använde, och skulle kanske se till att skaffa mig ett block anpassat för mxed media, men det var kul och jag gillar henne!! Kanske att hon kommer bli en stor canvas en dag.

Ta en lott!! Blogcandy!

Nu fick jag fotat! Så här kommer den.... Min 10 000 sidvisnings BLOGCANDY .... För att vara med: 1. Länka till min candy från din blogg/hemsida. Låna gärna bilden om du vill. 2. Skriv en kommentar till detta inlägget. 3. Bli gärna följare, om du vill. Vad kan du då vinna? Jo detta... Tre rullar tejp, Teeny Alphas, band, två stämplar, jounaling tags, brads, mm. Candyn avslutas den 21oktober. Vinnaren redovisar i vecka 43. LYCKA TILL!!! Och TACK för att DU tittar in i min blogg!!

Creative Jumpstart 2020

Det är alltid roligt att börja året med Creativ Jumstart och i år är det tredje året jag är med. Årets tema är Super Powers och jag har fått gjort några alster inspirerade av workshoppen. Har enbart jobbat i min artjournal i år, kanske kommer att hitta någon teknik jag kan använda till mina tavlor.