Fortsätt till huvudinnehåll

Liftat Rimna

Som ni kanske förstått så gillar jag att lifta andra underbart duktiga scrappare. Är följare av Rimna sedan ett tag tillbaka. Hon gör så underbara alster. Kikade förbi i går o hittade den här LOn. Så när jag väl kom ner i källaren igår blev det en lift. Så här blev min tolkning:


Jag brukar scrappa ganska snabbt, men denna tog lite tid faktiskt. Har kladdat med färg (vilket jag sällan  gör), har använt gammal filt (som jag inte använd på evigheter) o dessutom satt dit två gamla tårtbitar i trä. Passar bra till 50-alster utmaningen jag håller på med. Utmaningen går ut på att använda det man har o inte köpa nytt. Nu jag jag ju använd många gamla saker som legat länge o samlat damm.

Måste skryta lite oxå. Var riktigt nöjd med gårdagen. Fick planterat om mina tomater, gurkor o paprikor till nya stora krukor. Var ute o gick i 40 minuter, upp för alla backarna o ner igen. O fick dessutom scrappat, mindre än jag tänkt dock. Det finns ett program på tv jag MÅSTE se, Prodject Runway. Så klockan var nio innan jag hamnade i pysselrummet.

Kommentarer

 1. och bra blev det! :-) Härligt foto också!

  SvaraRadera
 2. Fin färg! Riktigt härlig. Ska vi se om vi kan få till en pysselonsdag? Hur ser det ut för dig nästa, den 25:e?

  SvaraRadera
 3. Jätte härlig LO!
  Vad roligt Lina att du vill vara med och fira
  mitt lilla jubileum hos mig, du har oxå candy
  på gång ser jag, men jag kan inte lägga mig
  som följare för blogger strular igen phuuu
  återkommer därför annan dag, länkar i min sidebar så länge!
  Kram Ann-Charlotte

  SvaraRadera
 4. Very nice page)) very nice paper)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Panduro Akrylfärg

I går lekte jag med min geleplatta. Det var inte så enkelt att få ett lagom lager färg när jag inte hade någon roller. Kladdade ut färgen med pensel, men det blev ganska tjockt lager. Första trycket blev därför mest en kladdig sörja.Så här såg plattan ut innan jag tryckte dit pappret. Har använt toarulle, bubbleplast, nät och kartong att trycka med.


Första trycket blev som sagt lite kladdigt eftersom färgen var så tjock.


Andra tyckningen blev mycket bättre.


Min geleplatta blev 12x12cm och kanske att jag kan klippa till trycken till mina 8"-album. Vi får se. Skoj var det. Tryckte några tags oxå, för att inte kasta bort för mycket färg. De blev riktigt bra.