Fortsätt till huvudinnehåll

Liftat Rimna

Som ni kanske förstått så gillar jag att lifta andra underbart duktiga scrappare. Är följare av Rimna sedan ett tag tillbaka. Hon gör så underbara alster. Kikade förbi i går o hittade den här LOn. Så när jag väl kom ner i källaren igår blev det en lift. Så här blev min tolkning:


Jag brukar scrappa ganska snabbt, men denna tog lite tid faktiskt. Har kladdat med färg (vilket jag sällan  gör), har använt gammal filt (som jag inte använd på evigheter) o dessutom satt dit två gamla tårtbitar i trä. Passar bra till 50-alster utmaningen jag håller på med. Utmaningen går ut på att använda det man har o inte köpa nytt. Nu jag jag ju använd många gamla saker som legat länge o samlat damm.

Måste skryta lite oxå. Var riktigt nöjd med gårdagen. Fick planterat om mina tomater, gurkor o paprikor till nya stora krukor. Var ute o gick i 40 minuter, upp för alla backarna o ner igen. O fick dessutom scrappat, mindre än jag tänkt dock. Det finns ett program på tv jag MÅSTE se, Prodject Runway. Så klockan var nio innan jag hamnade i pysselrummet.

Kommentarer

 1. och bra blev det! :-) Härligt foto också!

  SvaraRadera
 2. Fin färg! Riktigt härlig. Ska vi se om vi kan få till en pysselonsdag? Hur ser det ut för dig nästa, den 25:e?

  SvaraRadera
 3. Jätte härlig LO!
  Vad roligt Lina att du vill vara med och fira
  mitt lilla jubileum hos mig, du har oxå candy
  på gång ser jag, men jag kan inte lägga mig
  som följare för blogger strular igen phuuu
  återkommer därför annan dag, länkar i min sidebar så länge!
  Kram Ann-Charlotte

  SvaraRadera
 4. Very nice page)) very nice paper)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.