Fortsätt till huvudinnehåll

Tävlingsbidrag o några LOs

Surfade runt lite här om dagen o hittade en tävling på Pappersbitens blogg. Deras månadsutmaning går ut på att scrappa en LO av ett klassfoto/gruppfoto. Vet inte hur du är, men mina ligger i en STOOOOR låda som det står Minnen på. Fick rotat fram gruppfotot från språkresan jag var på 1993. Vilka minnen det väcker! Nu är bilden uppladdad i Papperbitens galleri så här är mitt bidrag...


Skrev lite på en Jounalingtag men hittade oxå biljetten med beskrivningen om tider o datum, namn o adress till dem vi bodde hos o fakturan. Vill gärna spara dem tillsammans m LOn så jag stämplade ett vanligt kuvert o satte dit texten TICKETS. Pga 100-utmaningen börjar det tryta bland bokstäverna så jag plockade ihop några sorters Thickers för att få till titeln.

Gjorde några andra LOs oxå. Till Ugglan så klart :) Hennes "Första åren"-album är snart klart... Så klart det kan bli innan ettårsdagen. Det albumet är gjort i liggande 12"x6". Lite kul med udda storlek tycker jag. Skrappar gärna i 12" annars. Lättast att få plats m alla grejer då ;)




Kanske inte de mest inspirerande LOs jag gjort... Men de blev väl rätt ok. Motivet är ju så sött så det kanske kan rädda upp även en halvkass LO :)
Gjorde även en LO till Ugglans 12" album. Den handlar om hennes många smeknamn. För visst får dessa små snuttar många olika varianter? Vår 3-åring hjälper glatt till, "puttiluttis" kommer från henne :)


Denna LO är gjord efter en skiss som jag hittade för ett tag sedan, kan bara inte minnas vart jag hämtade skissen. Den ser i vilket fall ut så här:

Om det är någon som vet får ni gärna säga till så jag kan länka dit, det fanns så många fina LOs där som var skapade efter skissen.

Fick hjälp med vart skissen kommer ifrån av Sofiutane, den är från Scrapgalens februariutmaning


Kommentarer

  1. Verkligen fina LOs allihopa! Vad du är flitig! Jag tycker det blev himla snyggt och skoj, med olika Thickers till titeln "språkresa"!

    SvaraRadera
  2. Vad mycket fint du gör!!

    Jag kände igen skissen och kunde lätt kolla i min blogg efter min egen LO som heter Lilla Ugglan! Den är från ScrapGalen, här är länken: http://scrapgalen.blogspot.com/2011/02/februari-manads-utmaning.html

    Nu sitter jag bara o funderar på om jag ska försöka mig på skolfototävlingen eller inte. :D

    //Sofi

    SvaraRadera
  3. Wow, så många härliga layouter du visar. Min favorit blev "Ugglan". Den har så fina färger och söta dekorationer.
    Kram Karolina

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Creative Jumpstart nr2

Den här utmaningen var rolig! Inspirerad av Kae Pea´s lektion på creative jumpstart. Hade ju som vanligt inte hälften av sakerna som hon använde, och skulle kanske se till att skaffa mig ett block anpassat för mxed media, men det var kul och jag gillar henne!! Kanske att hon kommer bli en stor canvas en dag.

Ta en lott!! Blogcandy!

Nu fick jag fotat! Så här kommer den.... Min 10 000 sidvisnings BLOGCANDY .... För att vara med: 1. Länka till min candy från din blogg/hemsida. Låna gärna bilden om du vill. 2. Skriv en kommentar till detta inlägget. 3. Bli gärna följare, om du vill. Vad kan du då vinna? Jo detta... Tre rullar tejp, Teeny Alphas, band, två stämplar, jounaling tags, brads, mm. Candyn avslutas den 21oktober. Vinnaren redovisar i vecka 43. LYCKA TILL!!! Och TACK för att DU tittar in i min blogg!!

Creative Jumpstart 2020

Det är alltid roligt att börja året med Creativ Jumstart och i år är det tredje året jag är med. Årets tema är Super Powers och jag har fått gjort några alster inspirerade av workshoppen. Har enbart jobbat i min artjournal i år, kanske kommer att hitta någon teknik jag kan använda till mina tavlor.