Fortsätt till huvudinnehåll

Tävlingsbidrag o några LOs

Surfade runt lite här om dagen o hittade en tävling på Pappersbitens blogg. Deras månadsutmaning går ut på att scrappa en LO av ett klassfoto/gruppfoto. Vet inte hur du är, men mina ligger i en STOOOOR låda som det står Minnen på. Fick rotat fram gruppfotot från språkresan jag var på 1993. Vilka minnen det väcker! Nu är bilden uppladdad i Papperbitens galleri så här är mitt bidrag...


Skrev lite på en Jounalingtag men hittade oxå biljetten med beskrivningen om tider o datum, namn o adress till dem vi bodde hos o fakturan. Vill gärna spara dem tillsammans m LOn så jag stämplade ett vanligt kuvert o satte dit texten TICKETS. Pga 100-utmaningen börjar det tryta bland bokstäverna så jag plockade ihop några sorters Thickers för att få till titeln.

Gjorde några andra LOs oxå. Till Ugglan så klart :) Hennes "Första åren"-album är snart klart... Så klart det kan bli innan ettårsdagen. Det albumet är gjort i liggande 12"x6". Lite kul med udda storlek tycker jag. Skrappar gärna i 12" annars. Lättast att få plats m alla grejer då ;)
Kanske inte de mest inspirerande LOs jag gjort... Men de blev väl rätt ok. Motivet är ju så sött så det kanske kan rädda upp även en halvkass LO :)
Gjorde även en LO till Ugglans 12" album. Den handlar om hennes många smeknamn. För visst får dessa små snuttar många olika varianter? Vår 3-åring hjälper glatt till, "puttiluttis" kommer från henne :)


Denna LO är gjord efter en skiss som jag hittade för ett tag sedan, kan bara inte minnas vart jag hämtade skissen. Den ser i vilket fall ut så här:

Om det är någon som vet får ni gärna säga till så jag kan länka dit, det fanns så många fina LOs där som var skapade efter skissen.

Fick hjälp med vart skissen kommer ifrån av Sofiutane, den är från Scrapgalens februariutmaning


Kommentarer

 1. Verkligen fina LOs allihopa! Vad du är flitig! Jag tycker det blev himla snyggt och skoj, med olika Thickers till titeln "språkresa"!

  SvaraRadera
 2. Vad mycket fint du gör!!

  Jag kände igen skissen och kunde lätt kolla i min blogg efter min egen LO som heter Lilla Ugglan! Den är från ScrapGalen, här är länken: http://scrapgalen.blogspot.com/2011/02/februari-manads-utmaning.html

  Nu sitter jag bara o funderar på om jag ska försöka mig på skolfototävlingen eller inte. :D

  //Sofi

  SvaraRadera
 3. Wow, så många härliga layouter du visar. Min favorit blev "Ugglan". Den har så fina färger och söta dekorationer.
  Kram Karolina

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!