Fortsätt till huvudinnehåll

Cupcake i papper

Svensk Scrapbooking har en utmaning denna månaden som passar mig. Man ska altra ett bakverk. Har länge tänkt att göra en cupcake i papper, men det har inte blivit av. Såg dem första gången förra året o tänkte: Åååh en såååån måste jag göra! Nu blev det av. Grodan o jag pysslade i går em. Jag gjorde en muffin, hon gjorde två. Så här blev de :D

Kommer dock inte lämna in detta bidraget, fick aldrig slutat m Luiqid Pearl i tid. Det blev för mycket. Har börjat på en till. Hoppas den blir bättre.
Detta är Grodans:

Grodan är 3½år o ÄLSKAR att pyssla. Så när jag gjorde muffins ville hon så klart oxå göra det. Men varför nöja sig med en?? 
Fick gå ner i källaren i går när min man kom hem, redan halv sex. Satt sedan till kl 23. Fick gjort 4 LOs o en "tavla".

Det blev bara LOs om Ugglan denna kväll. Hon fyller snart 1 år o jag tänkte visa hennes böcker på hennes födelsedagskalas. Insåg att jag behövde scrapa lite mer till henne om jag skulle kunna med att visa upp dem. 


Pga 100-utmaningen (som jag gjorde om till en 150-utmaning strax innan målgång) börjar det sina i mina gömmor. Räknade mina CS i går o insåg att jag bara hade 12 kvar! Så därför tog jag mösterpapper till bakgrund på denna LO.


Har lagt ganska mycket tid på att göra egna dekorationer det senaste. Här gjorde jag stjärnor av pappret som jag använde på LOn.


Har letat inspiration på lediga stunder o hittat en underbar scrappare. Har liftat Saras LO "Like A Tiger"  på denna LO. Tyckte den var så fin. Blev ganska nöjd med min oxå. Blommorna o bladen har jag gjort själv.


Stjärnan är från ett chipboardalbum. Den blev kvar när jag gjorde ett album till en kompis. Bilden är den första som togs på Ugglan när hon kom ut 29/4 2010.
31 alster kvar nu... Sedan måste jag hitta lite pengar så jag får köpt CS i alla fall :D

Kommentarer

  1. Oj, vad produktiv du är! Jättefins LO's du har gjort, särskillt scouten tycker jag om.

    SvaraRadera
  2. Så mycket fint du har gjort! Jag tycker absolut att du kan skicka in din muffins, den är ju jättefin!

    SvaraRadera
  3. Vilken "mumsig" cupcake du gjort ;o)

    Ha det bäst!

    SvaraRadera
  4. Åh så roligt att du liftat min lo!!! :) Vilken fin lo du gjort! Cupcaken ser ju riktigt smarrig ut. :)

    Kram Sara

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Creative Jumpstart nr2

Den här utmaningen var rolig! Inspirerad av Kae Pea´s lektion på creative jumpstart. Hade ju som vanligt inte hälften av sakerna som hon använde, och skulle kanske se till att skaffa mig ett block anpassat för mxed media, men det var kul och jag gillar henne!! Kanske att hon kommer bli en stor canvas en dag.

Ta en lott!! Blogcandy!

Nu fick jag fotat! Så här kommer den.... Min 10 000 sidvisnings BLOGCANDY .... För att vara med: 1. Länka till min candy från din blogg/hemsida. Låna gärna bilden om du vill. 2. Skriv en kommentar till detta inlägget. 3. Bli gärna följare, om du vill. Vad kan du då vinna? Jo detta... Tre rullar tejp, Teeny Alphas, band, två stämplar, jounaling tags, brads, mm. Candyn avslutas den 21oktober. Vinnaren redovisar i vecka 43. LYCKA TILL!!! Och TACK för att DU tittar in i min blogg!!

Creative Jumpstart 2020

Det är alltid roligt att börja året med Creativ Jumstart och i år är det tredje året jag är med. Årets tema är Super Powers och jag har fått gjort några alster inspirerade av workshoppen. Har enbart jobbat i min artjournal i år, kanske kommer att hitta någon teknik jag kan använda till mina tavlor.