Fortsätt till huvudinnehåll

Cupcake i papper

Svensk Scrapbooking har en utmaning denna månaden som passar mig. Man ska altra ett bakverk. Har länge tänkt att göra en cupcake i papper, men det har inte blivit av. Såg dem första gången förra året o tänkte: Åååh en såååån måste jag göra! Nu blev det av. Grodan o jag pysslade i går em. Jag gjorde en muffin, hon gjorde två. Så här blev de :D

Kommer dock inte lämna in detta bidraget, fick aldrig slutat m Luiqid Pearl i tid. Det blev för mycket. Har börjat på en till. Hoppas den blir bättre.
Detta är Grodans:

Grodan är 3½år o ÄLSKAR att pyssla. Så när jag gjorde muffins ville hon så klart oxå göra det. Men varför nöja sig med en?? 
Fick gå ner i källaren i går när min man kom hem, redan halv sex. Satt sedan till kl 23. Fick gjort 4 LOs o en "tavla".

Det blev bara LOs om Ugglan denna kväll. Hon fyller snart 1 år o jag tänkte visa hennes böcker på hennes födelsedagskalas. Insåg att jag behövde scrapa lite mer till henne om jag skulle kunna med att visa upp dem. 


Pga 100-utmaningen (som jag gjorde om till en 150-utmaning strax innan målgång) börjar det sina i mina gömmor. Räknade mina CS i går o insåg att jag bara hade 12 kvar! Så därför tog jag mösterpapper till bakgrund på denna LO.


Har lagt ganska mycket tid på att göra egna dekorationer det senaste. Här gjorde jag stjärnor av pappret som jag använde på LOn.


Har letat inspiration på lediga stunder o hittat en underbar scrappare. Har liftat Saras LO "Like A Tiger"  på denna LO. Tyckte den var så fin. Blev ganska nöjd med min oxå. Blommorna o bladen har jag gjort själv.


Stjärnan är från ett chipboardalbum. Den blev kvar när jag gjorde ett album till en kompis. Bilden är den första som togs på Ugglan när hon kom ut 29/4 2010.
31 alster kvar nu... Sedan måste jag hitta lite pengar så jag får köpt CS i alla fall :D

Kommentarer

 1. Oj, vad produktiv du är! Jättefins LO's du har gjort, särskillt scouten tycker jag om.

  SvaraRadera
 2. Så mycket fint du har gjort! Jag tycker absolut att du kan skicka in din muffins, den är ju jättefin!

  SvaraRadera
 3. Vilken "mumsig" cupcake du gjort ;o)

  Ha det bäst!

  SvaraRadera
 4. Åh så roligt att du liftat min lo!!! :) Vilken fin lo du gjort! Cupcaken ser ju riktigt smarrig ut. :)

  Kram Sara

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Panduro Akrylfärg

I går lekte jag med min geleplatta. Det var inte så enkelt att få ett lagom lager färg när jag inte hade någon roller. Kladdade ut färgen med pensel, men det blev ganska tjockt lager. Första trycket blev därför mest en kladdig sörja.Så här såg plattan ut innan jag tryckte dit pappret. Har använt toarulle, bubbleplast, nät och kartong att trycka med.


Första trycket blev som sagt lite kladdigt eftersom färgen var så tjock.


Andra tyckningen blev mycket bättre.


Min geleplatta blev 12x12cm och kanske att jag kan klippa till trycken till mina 8"-album. Vi får se. Skoj var det. Tryckte några tags oxå, för att inte kasta bort för mycket färg. De blev riktigt bra.