Fortsätt till huvudinnehåll

Cupcake i papper

Svensk Scrapbooking har en utmaning denna månaden som passar mig. Man ska altra ett bakverk. Har länge tänkt att göra en cupcake i papper, men det har inte blivit av. Såg dem första gången förra året o tänkte: Åååh en såååån måste jag göra! Nu blev det av. Grodan o jag pysslade i går em. Jag gjorde en muffin, hon gjorde två. Så här blev de :D

Kommer dock inte lämna in detta bidraget, fick aldrig slutat m Luiqid Pearl i tid. Det blev för mycket. Har börjat på en till. Hoppas den blir bättre.
Detta är Grodans:

Grodan är 3½år o ÄLSKAR att pyssla. Så när jag gjorde muffins ville hon så klart oxå göra det. Men varför nöja sig med en?? 
Fick gå ner i källaren i går när min man kom hem, redan halv sex. Satt sedan till kl 23. Fick gjort 4 LOs o en "tavla".

Det blev bara LOs om Ugglan denna kväll. Hon fyller snart 1 år o jag tänkte visa hennes böcker på hennes födelsedagskalas. Insåg att jag behövde scrapa lite mer till henne om jag skulle kunna med att visa upp dem. 


Pga 100-utmaningen (som jag gjorde om till en 150-utmaning strax innan målgång) börjar det sina i mina gömmor. Räknade mina CS i går o insåg att jag bara hade 12 kvar! Så därför tog jag mösterpapper till bakgrund på denna LO.


Har lagt ganska mycket tid på att göra egna dekorationer det senaste. Här gjorde jag stjärnor av pappret som jag använde på LOn.


Har letat inspiration på lediga stunder o hittat en underbar scrappare. Har liftat Saras LO "Like A Tiger"  på denna LO. Tyckte den var så fin. Blev ganska nöjd med min oxå. Blommorna o bladen har jag gjort själv.


Stjärnan är från ett chipboardalbum. Den blev kvar när jag gjorde ett album till en kompis. Bilden är den första som togs på Ugglan när hon kom ut 29/4 2010.
31 alster kvar nu... Sedan måste jag hitta lite pengar så jag får köpt CS i alla fall :D

Kommentarer

 1. Oj, vad produktiv du är! Jättefins LO's du har gjort, särskillt scouten tycker jag om.

  SvaraRadera
 2. Så mycket fint du har gjort! Jag tycker absolut att du kan skicka in din muffins, den är ju jättefin!

  SvaraRadera
 3. Vilken "mumsig" cupcake du gjort ;o)

  Ha det bäst!

  SvaraRadera
 4. Åh så roligt att du liftat min lo!!! :) Vilken fin lo du gjort! Cupcaken ser ju riktigt smarrig ut. :)

  Kram Sara

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.