Fortsätt till huvudinnehåll

2 LOs och 7 bokmärken

Satt 4 timmar i pysselrummet i går. Fick gjort ett litet album till en mycket speciell liten. Kan inte visa bilder från det ännu, för jag vill att det ska bli en överraskning. Vet ju inte vem som läser min blogg...
Kan visa bilder på två LOs jag gjorde under v7 istället. Min man hade kameran med sig på scoutlägret så jag kunde inte blogga dem när de var klara.


Detta är en LO om Grodans första förskola. Lite utetema eftersom de var ute nästan jämt. Avdelningen hette nyckelpigan, så det fick jag knåpa ihop en.


Baka cupcakes är min nr2 hobby. Älskar att dekorera o smycka dem. Så när jag hittade detta pappret som är själva grunden var jag ju bara tvungen att göra den LO till min BOM om detta.

Gjorde 7 bokmärken i går oxå, skulle bara göra en var till mina döttrar o en till mig. Spårade ur någonstanns på vägen o gjorde fler. Tänkte att man kanske kan ge bort något av dem någongång... :)



Dessa två är till barnen. 

Om man ska ge bort en bok om bakning kanske... 
Det var allt för denna gång.

Kommentarer

  1. Så mkt fint du har gjort!
    Kul idé med bokmärken som passar till bok om bakning.

    SvaraRadera
  2. Jättefina LOs! Bokmärkena är jättefina!

    SvaraRadera
  3. Kul att du tittade in till mig : )
    Här fanns mycket gottigt att titta på!!!

    SvaraRadera
  4. Jättesnygga bokmärken och LO's! Tror jag ska göra några bokmärken jag också.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Creative Jumpstart nr2

Den här utmaningen var rolig! Inspirerad av Kae Pea´s lektion på creative jumpstart. Hade ju som vanligt inte hälften av sakerna som hon använde, och skulle kanske se till att skaffa mig ett block anpassat för mxed media, men det var kul och jag gillar henne!! Kanske att hon kommer bli en stor canvas en dag.

Ta en lott!! Blogcandy!

Nu fick jag fotat! Så här kommer den.... Min 10 000 sidvisnings BLOGCANDY .... För att vara med: 1. Länka till min candy från din blogg/hemsida. Låna gärna bilden om du vill. 2. Skriv en kommentar till detta inlägget. 3. Bli gärna följare, om du vill. Vad kan du då vinna? Jo detta... Tre rullar tejp, Teeny Alphas, band, två stämplar, jounaling tags, brads, mm. Candyn avslutas den 21oktober. Vinnaren redovisar i vecka 43. LYCKA TILL!!! Och TACK för att DU tittar in i min blogg!!

Creative Jumpstart 2020

Det är alltid roligt att börja året med Creativ Jumstart och i år är det tredje året jag är med. Årets tema är Super Powers och jag har fått gjort några alster inspirerade av workshoppen. Har enbart jobbat i min artjournal i år, kanske kommer att hitta någon teknik jag kan använda till mina tavlor.