Fortsätt till huvudinnehåll

2 LOs och 7 bokmärken

Satt 4 timmar i pysselrummet i går. Fick gjort ett litet album till en mycket speciell liten. Kan inte visa bilder från det ännu, för jag vill att det ska bli en överraskning. Vet ju inte vem som läser min blogg...
Kan visa bilder på två LOs jag gjorde under v7 istället. Min man hade kameran med sig på scoutlägret så jag kunde inte blogga dem när de var klara.


Detta är en LO om Grodans första förskola. Lite utetema eftersom de var ute nästan jämt. Avdelningen hette nyckelpigan, så det fick jag knåpa ihop en.


Baka cupcakes är min nr2 hobby. Älskar att dekorera o smycka dem. Så när jag hittade detta pappret som är själva grunden var jag ju bara tvungen att göra den LO till min BOM om detta.

Gjorde 7 bokmärken i går oxå, skulle bara göra en var till mina döttrar o en till mig. Spårade ur någonstanns på vägen o gjorde fler. Tänkte att man kanske kan ge bort något av dem någongång... :)Dessa två är till barnen. 

Om man ska ge bort en bok om bakning kanske... 
Det var allt för denna gång.

Kommentarer

 1. Så mkt fint du har gjort!
  Kul idé med bokmärken som passar till bok om bakning.

  SvaraRadera
 2. Jättefina LOs! Bokmärkena är jättefina!

  SvaraRadera
 3. Kul att du tittade in till mig : )
  Här fanns mycket gottigt att titta på!!!

  SvaraRadera
 4. Jättesnygga bokmärken och LO's! Tror jag ska göra några bokmärken jag också.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!