Fortsätt till huvudinnehåll

2 LOs och 7 bokmärken

Satt 4 timmar i pysselrummet i går. Fick gjort ett litet album till en mycket speciell liten. Kan inte visa bilder från det ännu, för jag vill att det ska bli en överraskning. Vet ju inte vem som läser min blogg...
Kan visa bilder på två LOs jag gjorde under v7 istället. Min man hade kameran med sig på scoutlägret så jag kunde inte blogga dem när de var klara.


Detta är en LO om Grodans första förskola. Lite utetema eftersom de var ute nästan jämt. Avdelningen hette nyckelpigan, så det fick jag knåpa ihop en.


Baka cupcakes är min nr2 hobby. Älskar att dekorera o smycka dem. Så när jag hittade detta pappret som är själva grunden var jag ju bara tvungen att göra den LO till min BOM om detta.

Gjorde 7 bokmärken i går oxå, skulle bara göra en var till mina döttrar o en till mig. Spårade ur någonstanns på vägen o gjorde fler. Tänkte att man kanske kan ge bort något av dem någongång... :)Dessa två är till barnen. 

Om man ska ge bort en bok om bakning kanske... 
Det var allt för denna gång.

Kommentarer

 1. Så mkt fint du har gjort!
  Kul idé med bokmärken som passar till bok om bakning.

  SvaraRadera
 2. Jättefina LOs! Bokmärkena är jättefina!

  SvaraRadera
 3. Kul att du tittade in till mig : )
  Här fanns mycket gottigt att titta på!!!

  SvaraRadera
 4. Jättesnygga bokmärken och LO's! Tror jag ska göra några bokmärken jag också.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Nytt projekt - utmaning!!

Har en kollega som så gärna vill ha en tavla jag gjort, meeeeeeeen inte i de färger jag brukar använda utan i gråskala. En riktigt utmaning! Bangar inte för det, men är inte lite smått nervös för hur jag ska få ihop det.


Tavlan är 70 x 50cm och jag har inte gjort någon sådan stor förut, så bara det är en utmaning.


Har samlat ihop allt krimskrams jag har kunna hitta, men skulle kanske letat upp lite större grejer. Får se hur jag får ihop det.


Har böjat lite förstiktigt, tror att jag behöver jobba mer ner mot underkanten. Letar skräp både här och var som jag kan använda - kul arbete!