Fortsätt till huvudinnehåll

L

Skrollade runt på Pinterest här om dagen och hittade en så fin tag gjord av en Michelle Geller med ett m och ville göra något likande. Hittade en liten canvas i mina samlingar och kladdade ner den med gesso och hittade ett bokblad jag rev i en mindre bit och satte fast. Letade fram ett L i ett bra typsnitt och skrev ut det på min Silhouette. Höll det sedan på plats över området med bokbladet och kladdade sedan över akrylfärg med en spatel.


Fick måla lite runt innerkanten av L:et med lite vit färg för det kladdade lite med spateln. Ritade sedan en svart rand inne i L:et. Stämplade oxå i färgen innan den torkade så det blev lite annan textur här och där. Stämplade en stjärna i överkant efter att färgen torkat.


Använde en stencil och sminksvamp för att få dit lite kontraster med vitt och guld.


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!

make it work.

Alltså det här med att bli klar.... man kladda och kluttar o så funderar man på när det är klart. Är det någonsin klart??? Jag vet inte. Detta är från min artjournal och är inspirerad av Tori Weyers video på CJS2017. Påminner lite om valar eller nått... Inte alls något jag skulle hitta på själv, men kul att testa.