Fortsätt till huvudinnehåll

Kråkan

Det här med artjournal är helt nytt för mig, scrappar en heldel (i perioder) och har blandat in en del mixed media men aldrig gjort några konstverk av det hela. Det kanske inte blir några stora konstverk nu heller men kladda i journalen är roligt.
Började med den här sidan i förra veckan, kladdade dit färg och fastnade sedan och kunde inte komma på vad jag skulle göra mer. Men så tittade jag i Sveriges Natur och hittade en fin bild på en kråka och i dag trillade polletten ner.Syns inte så bra att det är en kråka på bilderna tyvärr... men det syns i jounalen. Eventuellt ska jag sätta dit något mer men hittade inget i mina gömmor som jag tyckte passade. Kanske hittar det senare.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!