Fortsätt till huvudinnehåll

Studenten

För ett tag sedan gick jag igenom min låda med gamla minnen. Lådan hade blivit för liten och minnena för många. Hittade en massa kort som jag kunde scrappa istället för att ha dem liggande i en låda och skräpa. Så här kommer bilden från min student. Jag är tjejen i knallröd klänning.
Material:
Papper Create Paper Inc. Pretty Party Spool
Derwent Inktense Blocks
Panduro Vibeke Spigseth Clarstamps
Ranger Stickles True Blue
Ranger Stickles Copper
Ranger Stickles Black Dimond
Alpha Stickers Echo Park Christmas Reflections
Studenthatt i pärlor
Stickers Basic Gray Konnichiwa
Stickers Bella BLVD Snapshots

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!

make it work.

Alltså det här med att bli klar.... man kladda och kluttar o så funderar man på när det är klart. Är det någonsin klart??? Jag vet inte. Detta är från min artjournal och är inspirerad av Tori Weyers video på CJS2017. Påminner lite om valar eller nått... Inte alls något jag skulle hitta på själv, men kul att testa.