Fortsätt till huvudinnehåll

Smashsommar 2015

Så kom sommaren... två fantastiska dagar har vi haft och jag kände att det var dax att börja med min smash book. Idag var det dessutom skolavslutning så det måste vara sommar nu... Jobbar två nätter till sedan är jag ledig oxå. 
Gjorde ordning framsidan idag. Eller i alla fall började på den. Förra gången jag gjorde en smash utvecklades den med tiden så vi vet inte hur det kommer bli när det blir klart.
Material:
Smash book från K&Company
Grönt fuskläder Chocolate Ruffle wraps från BoBunny
Prickig stämpel från Slöjd-Detaljer
Rosa o grön tejp från K&Company körd i Dymo
Svart stämpeldyna Versafine Onyx Black från Tsukineko

Kommentarer

 1. Hej Hopp Lina!

  Stort tack för att du delat med dig av starten till detta underbara projekt!
  Tycker att början på den här framsidan ser helt underbar ut, fina bilder och även fint val av Dymo tejper!

  Jag ser fram emot slutresultatet av projektet och även resa dit om du delar med dig av den!

  Med vänliga hälsningar,
  Jesper K
  DYMOSupport

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Nytt projekt - utmaning!!

Har en kollega som så gärna vill ha en tavla jag gjort, meeeeeeeen inte i de färger jag brukar använda utan i gråskala. En riktigt utmaning! Bangar inte för det, men är inte lite smått nervös för hur jag ska få ihop det.


Tavlan är 70 x 50cm och jag har inte gjort någon sådan stor förut, så bara det är en utmaning.


Har samlat ihop allt krimskrams jag har kunna hitta, men skulle kanske letat upp lite större grejer. Får se hur jag får ihop det.


Har böjat lite förstiktigt, tror att jag behöver jobba mer ner mot underkanten. Letar skräp både här och var som jag kan använda - kul arbete!