Fortsätt till huvudinnehåll

Smashsommar 2015

Så kom sommaren... två fantastiska dagar har vi haft och jag kände att det var dax att börja med min smash book. Idag var det dessutom skolavslutning så det måste vara sommar nu... Jobbar två nätter till sedan är jag ledig oxå. 
Gjorde ordning framsidan idag. Eller i alla fall började på den. Förra gången jag gjorde en smash utvecklades den med tiden så vi vet inte hur det kommer bli när det blir klart.
Material:
Smash book från K&Company
Grönt fuskläder Chocolate Ruffle wraps från BoBunny
Prickig stämpel från Slöjd-Detaljer
Rosa o grön tejp från K&Company körd i Dymo
Svart stämpeldyna Versafine Onyx Black från Tsukineko

Kommentarer

 1. Hej Hopp Lina!

  Stort tack för att du delat med dig av starten till detta underbara projekt!
  Tycker att början på den här framsidan ser helt underbar ut, fina bilder och även fint val av Dymo tejper!

  Jag ser fram emot slutresultatet av projektet och även resa dit om du delar med dig av den!

  Med vänliga hälsningar,
  Jesper K
  DYMOSupport

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!