Fortsätt till huvudinnehåll

Scoutlåda

SMin familj är scouter, det var så min man och jag träffades en gång - på ett scoutläger. Grodan, som nu är 7år, åker varje år med Martin på scoutläger v7 och är nu kittad med skjorta och halsduk, matlåda och ryggsäck, Till sommaren ska vi åka på läger hela familjen och vi köpte en ny scoutskjorta till Grodan varför Ugglan fick den "gamla" -  stor lycka!! Men hon har ju INGEN scoutlåda som storasyster har!!! 
Denna gjorde jag till Grodan för ca 5 år sedan.... Det är en låda jag altrat.


Så det var ju bara att gå ner i pysselrummet och knåpa ihop något. Hittade en skolåda modell mindre i mitt lådförråd - jodå, här sparas :) Sedan har jag klätt den i cardstock och mönsterpapper.
Hittade lite stickers som jag satte dit. Sprayade med lite mist oxå. Hoppas Ugglan ska tycka om den och vill lägga sina märken och scoutgrejer där i.

Material:
Cardstock
Mönsterpapper All About A Boy från Echo Park Paper
Elementstickers All About A Boy från Echo Park Paper
Elementstickers Photo Freedom Volume II från Echo Park Paper
Paper Craft Topper Uggla från Kanban Crafts
Bokstavsstickers Blå från Papirdesign
Thickers Charm Foam Letter Sticker från Dear Lizzy och American Crafts
Stickers runda bling bling från Victoria´s design house
Heidi Swapp Color Shine - teal- från Pink Paislee
Fast drying pigment ink Brilliance - coffee bean - från Dew Drop

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Panduro Akrylfärg

I går lekte jag med min geleplatta. Det var inte så enkelt att få ett lagom lager färg när jag inte hade någon roller. Kladdade ut färgen med pensel, men det blev ganska tjockt lager. Första trycket blev därför mest en kladdig sörja.Så här såg plattan ut innan jag tryckte dit pappret. Har använt toarulle, bubbleplast, nät och kartong att trycka med.


Första trycket blev som sagt lite kladdigt eftersom färgen var så tjock.


Andra tyckningen blev mycket bättre.


Min geleplatta blev 12x12cm och kanske att jag kan klippa till trycken till mina 8"-album. Vi får se. Skoj var det. Tryckte några tags oxå, för att inte kasta bort för mycket färg. De blev riktigt bra.