Fortsätt till huvudinnehåll

Scoutlåda

SMin familj är scouter, det var så min man och jag träffades en gång - på ett scoutläger. Grodan, som nu är 7år, åker varje år med Martin på scoutläger v7 och är nu kittad med skjorta och halsduk, matlåda och ryggsäck, Till sommaren ska vi åka på läger hela familjen och vi köpte en ny scoutskjorta till Grodan varför Ugglan fick den "gamla" -  stor lycka!! Men hon har ju INGEN scoutlåda som storasyster har!!! 
Denna gjorde jag till Grodan för ca 5 år sedan.... Det är en låda jag altrat.


Så det var ju bara att gå ner i pysselrummet och knåpa ihop något. Hittade en skolåda modell mindre i mitt lådförråd - jodå, här sparas :) Sedan har jag klätt den i cardstock och mönsterpapper.
Hittade lite stickers som jag satte dit. Sprayade med lite mist oxå. Hoppas Ugglan ska tycka om den och vill lägga sina märken och scoutgrejer där i.

Material:
Cardstock
Mönsterpapper All About A Boy från Echo Park Paper
Elementstickers All About A Boy från Echo Park Paper
Elementstickers Photo Freedom Volume II från Echo Park Paper
Paper Craft Topper Uggla från Kanban Crafts
Bokstavsstickers Blå från Papirdesign
Thickers Charm Foam Letter Sticker från Dear Lizzy och American Crafts
Stickers runda bling bling från Victoria´s design house
Heidi Swapp Color Shine - teal- från Pink Paislee
Fast drying pigment ink Brilliance - coffee bean - från Dew Drop

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

Legoland

Ytterligare tre LOs till Hampus. Den första är från vår resa med dem i somras.


Bakgrundpappren är Echo Parks glassar o en sida från en bok. Att göra vimplar av spillbitar tycker jag är roligt o är ganska ofta återkommande på mina LOs.


Här ovan är en LO där bakgrundspappet kommer från October Afternoon. En fjäril i papp har jag tejpat med Washi-tejp o ALU-tejp. 

Plikta är en stooor lekplats i Göteborg som vi var o lekte på en kylig aprildag. Bakgrundpappret kommer från Maja Designs skärgårdsserie. De stora bokstäverna är från Panduro. Brads från Victoria´s Design House o köpta på Ullared. Tygbandet är från BoBunny o kom med ett av Mollykitten jag köpte på rea i julas.