Fortsätt till huvudinnehåll

Shrek the Musical

Till en layout om Shrek måste man ha en grön bakgrund. Vi var och tittade på musikalen  i höstas eftersom barnen gillar Shrek och Martin känner David som hade huvudrollen. Det blev en minisemester med övernattning på hotell och tågresa. Mycket spännande. Så spännande att Ugglan somnade under andra akten och vaknade inte förrän vi var backstage och stod öga mot öga med ett träsktroll :) Riktigt roligt!


Kladdade gesso på carstocken och sprayade med Color Shine. Hittade några fina bokstäver i Silhouette Store som jag skar ut på vitt cardstock och sprayade med mist. Satte dit en jounalingtag och lite bling.

Material:
Basics Acrylic Gesso från Liquitex
Color Shine -Mustard- från Heidi Swapp
Superstar Alphabet utskuret på Silhouette Cameo
Sprinklers -Treehouse- från October Afternoon
Dymo
Smash Listpad Blank från K&Company
Rhinestones stickers -Summerbling- från YouDo

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

Legoland

Ytterligare tre LOs till Hampus. Den första är från vår resa med dem i somras.


Bakgrundpappren är Echo Parks glassar o en sida från en bok. Att göra vimplar av spillbitar tycker jag är roligt o är ganska ofta återkommande på mina LOs.


Här ovan är en LO där bakgrundspappet kommer från October Afternoon. En fjäril i papp har jag tejpat med Washi-tejp o ALU-tejp. 

Plikta är en stooor lekplats i Göteborg som vi var o lekte på en kylig aprildag. Bakgrundpappret kommer från Maja Designs skärgårdsserie. De stora bokstäverna är från Panduro. Brads från Victoria´s Design House o köpta på Ullared. Tygbandet är från BoBunny o kom med ett av Mollykitten jag köpte på rea i julas.