Fortsätt till huvudinnehåll

Shrek the Musical

Till en layout om Shrek måste man ha en grön bakgrund. Vi var och tittade på musikalen  i höstas eftersom barnen gillar Shrek och Martin känner David som hade huvudrollen. Det blev en minisemester med övernattning på hotell och tågresa. Mycket spännande. Så spännande att Ugglan somnade under andra akten och vaknade inte förrän vi var backstage och stod öga mot öga med ett träsktroll :) Riktigt roligt!


Kladdade gesso på carstocken och sprayade med Color Shine. Hittade några fina bokstäver i Silhouette Store som jag skar ut på vitt cardstock och sprayade med mist. Satte dit en jounalingtag och lite bling.

Material:
Basics Acrylic Gesso från Liquitex
Color Shine -Mustard- från Heidi Swapp
Superstar Alphabet utskuret på Silhouette Cameo
Sprinklers -Treehouse- från October Afternoon
Dymo
Smash Listpad Blank från K&Company
Rhinestones stickers -Summerbling- från YouDo

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Panduro Akrylfärg

I går lekte jag med min geleplatta. Det var inte så enkelt att få ett lagom lager färg när jag inte hade någon roller. Kladdade ut färgen med pensel, men det blev ganska tjockt lager. Första trycket blev därför mest en kladdig sörja.Så här såg plattan ut innan jag tryckte dit pappret. Har använt toarulle, bubbleplast, nät och kartong att trycka med.


Första trycket blev som sagt lite kladdigt eftersom färgen var så tjock.


Andra tyckningen blev mycket bättre.


Min geleplatta blev 12x12cm och kanske att jag kan klippa till trycken till mina 8"-album. Vi får se. Skoj var det. Tryckte några tags oxå, för att inte kasta bort för mycket färg. De blev riktigt bra.