Fortsätt till huvudinnehåll

Fösta snön

Kladda med gesso är roligt och ger olika textur på bakgrunden varje gång. Drog ett rutmönster denna gången. När gesson torkat sprayade och med mist och torkade duttade runt överflödet med en bit papper. Tog en tag jag gjort för länge sedan som går i blått och stämplade den med en mösterstämpel. Satte lite stjärnor här och var, tyckte det passade eftersom Ugglan har en stjärna på mössan.Här syns bakgrunden mycket bättre. Skar ut titeln med min Silhoette och använde en dabber för att ge bokstäverna lite mer färg.
Material:
Basics Acrylic Gesso från Liquitex
Color Shine -Teal- från Hedi Swapp
Tag
Band
Stämpel från Slöjd-Detaljer
Jenni Dowlin Acrylic Paint Dabber - Speckled Egg- från Ranger
Zendoodle Alphabeth utskuret med Silhouette Cameo

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!

make it work.

Alltså det här med att bli klar.... man kladda och kluttar o så funderar man på när det är klart. Är det någonsin klart??? Jag vet inte. Detta är från min artjournal och är inspirerad av Tori Weyers video på CJS2017. Påminner lite om valar eller nått... Inte alls något jag skulle hitta på själv, men kul att testa.