Fortsätt till huvudinnehåll

Be Honest

Dags att ta tag i  Grodans album. Har några månader för 2012 kvar och hela 2013. Bara att sätta igång. Var hos CiLi in Papers i går och inhandlade fler fotofickor. Hade bara en kvar. Vill gärna fortsätta fylla barnens album med dessa sidor som ett komplement till "vanliga" layouter. Idag blir det dock en mixed media-sida.

Hade gjort en bakgrund tidigare som jag kompletterade med washitejp och lite dekorationer. Så här såg den ut från början.


Har använt en sönderklippt gummiskrapa för att få till mönstret i gesson. efter att gesson torkat har jag sprayat med mist och duttat dit pigment ink.


Och så här blev den. Fotot på Grodan är sååååå fint.
Material:
Basics Acrylic Gesso från Liquitex
Pigment Izink -anemone- från Aladine
Distress Crackle Paint -Clear Rock Candy- från Ranger
Color Shine -Sweet Cherry- från Heidi Swapp
Pigment Ink Brillandce -Coffee Bean- från Dew Drop
Stämplar
Washitejp
Stickers Photo Freedom Volume II från Echo Park

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Nytt projekt - utmaning!!

Har en kollega som så gärna vill ha en tavla jag gjort, meeeeeeeen inte i de färger jag brukar använda utan i gråskala. En riktigt utmaning! Bangar inte för det, men är inte lite smått nervös för hur jag ska få ihop det.


Tavlan är 70 x 50cm och jag har inte gjort någon sådan stor förut, så bara det är en utmaning.


Har samlat ihop allt krimskrams jag har kunna hitta, men skulle kanske letat upp lite större grejer. Får se hur jag får ihop det.


Har böjat lite förstiktigt, tror att jag behöver jobba mer ner mot underkanten. Letar skräp både här och var som jag kan använda - kul arbete!