Fortsätt till huvudinnehåll

Be Honest

Dags att ta tag i  Grodans album. Har några månader för 2012 kvar och hela 2013. Bara att sätta igång. Var hos CiLi in Papers i går och inhandlade fler fotofickor. Hade bara en kvar. Vill gärna fortsätta fylla barnens album med dessa sidor som ett komplement till "vanliga" layouter. Idag blir det dock en mixed media-sida.

Hade gjort en bakgrund tidigare som jag kompletterade med washitejp och lite dekorationer. Så här såg den ut från början.


Har använt en sönderklippt gummiskrapa för att få till mönstret i gesson. efter att gesson torkat har jag sprayat med mist och duttat dit pigment ink.


Och så här blev den. Fotot på Grodan är sååååå fint.




Material:
Basics Acrylic Gesso från Liquitex
Pigment Izink -anemone- från Aladine
Distress Crackle Paint -Clear Rock Candy- från Ranger
Color Shine -Sweet Cherry- från Heidi Swapp
Pigment Ink Brillandce -Coffee Bean- från Dew Drop
Stämplar
Washitejp
Stickers Photo Freedom Volume II från Echo Park

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!