Fortsätt till huvudinnehåll

Full of Colour

Tycker att det är roligt att variera mina album. Har ingen särskild stil jag håller mig till utan hittar inspiration här och där och gör egna varianter av dem. Ibland liftar jag rakt av, ibland har jag något vagt minne av något. Eller så blir det bara. Till denna layouten hade jag skrivit ut fyra bilder på Ugglan, men när jag skulle sätta dem på bakgrunden tyckte jag att fyra blev en för mycket.

Tog ett cardstock som jag använd till spillfärg. Det var en del färg på, lite stämplat, lite sprayat. Kladdade ett ojämnt lager gesso över layoutern och kladdade sedan dit lite mer färg. Stämplade lite till och satte sedan dit bilder och titel.Såg precis att jag stavat OF fel. Det ska ju inte vara två F i den här meningen... Får plocka bort. :)

Material:

Teeny Alpha -bubble gum pink- från Glitz
Mall TCW237 från The Crafters Work Shop
Basics Acrylic Gesso från Liquitex
Color Shine -Sweet Cherry- från Heidi Swapp
Glimmermist -Spring Violet- från Tattered Angels
Glimmermist -Starfish- från Tattered Angels
Craft Paint -Blackberry- från Pedeo
Pigment Izink -anemone- från Aladine
Clearstamp -Luftballong- från Panduro Hobby
Stämpeldyna -Scarlet- från Versa Color
Ultimate Pigment Ink -Lilac- från Versa Color
Fluid Chalk inkpad -Orchid Pastel- från Color Box
Promarker -Fuchia Pink- från Latraset

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!