Fortsätt till huvudinnehåll

Full of Colour

Tycker att det är roligt att variera mina album. Har ingen särskild stil jag håller mig till utan hittar inspiration här och där och gör egna varianter av dem. Ibland liftar jag rakt av, ibland har jag något vagt minne av något. Eller så blir det bara. Till denna layouten hade jag skrivit ut fyra bilder på Ugglan, men när jag skulle sätta dem på bakgrunden tyckte jag att fyra blev en för mycket.

Tog ett cardstock som jag använd till spillfärg. Det var en del färg på, lite stämplat, lite sprayat. Kladdade ett ojämnt lager gesso över layoutern och kladdade sedan dit lite mer färg. Stämplade lite till och satte sedan dit bilder och titel.Såg precis att jag stavat OF fel. Det ska ju inte vara två F i den här meningen... Får plocka bort. :)

Material:

Teeny Alpha -bubble gum pink- från Glitz
Mall TCW237 från The Crafters Work Shop
Basics Acrylic Gesso från Liquitex
Color Shine -Sweet Cherry- från Heidi Swapp
Glimmermist -Spring Violet- från Tattered Angels
Glimmermist -Starfish- från Tattered Angels
Craft Paint -Blackberry- från Pedeo
Pigment Izink -anemone- från Aladine
Clearstamp -Luftballong- från Panduro Hobby
Stämpeldyna -Scarlet- från Versa Color
Ultimate Pigment Ink -Lilac- från Versa Color
Fluid Chalk inkpad -Orchid Pastel- från Color Box
Promarker -Fuchia Pink- från Latraset

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Nytt projekt - utmaning!!

Har en kollega som så gärna vill ha en tavla jag gjort, meeeeeeeen inte i de färger jag brukar använda utan i gråskala. En riktigt utmaning! Bangar inte för det, men är inte lite smått nervös för hur jag ska få ihop det.


Tavlan är 70 x 50cm och jag har inte gjort någon sådan stor förut, så bara det är en utmaning.


Har samlat ihop allt krimskrams jag har kunna hitta, men skulle kanske letat upp lite större grejer. Får se hur jag får ihop det.


Har böjat lite förstiktigt, tror att jag behöver jobba mer ner mot underkanten. Letar skräp både här och var som jag kan använda - kul arbete!