Fortsätt till huvudinnehåll

This DAY....

Hittade den här texten " This DAY will never happen again" och tyckte att den passade så bra ihop med ett kort på Ugglan. Hon badar i vår skurhink. Det kommer ALDRIG att hända igen. Inte för henne i alla fall. Skar ut den med min Silhouette och sprayade DAY med röd Color Shine och resten av texten med en blå GlimmerMist.


Kladdade ner delar av bakgrunden med gesso för att få lite liv. Och duttade ut lite fläckar med min blåa Color Shine.


Använde min nyinköpta stjärna och stämplade på texten.Kladdade lite Color Shine på ett av mina papper som jag gjorde med monoprint och klippte ut ett hjärta. Stämplade med både prickar och stjärnan från Slöjd-Detaljer. Prickarna syns dock inte mycket av.

Material:

Silhouette cutout "This DAY...." Design ID #25749
Basics Acrylic Gesso från Liquitex
Color Shine  Sweet Cherry & Teal från Heidi Swapp
GlimmerMist  från My Tattered Angels
Prickig stämpel från Slöjd-Detaljer
Stjärna stämpel från Slöjd-Detaljer

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!