Fortsätt till huvudinnehåll

This DAY....

Hittade den här texten " This DAY will never happen again" och tyckte att den passade så bra ihop med ett kort på Ugglan. Hon badar i vår skurhink. Det kommer ALDRIG att hända igen. Inte för henne i alla fall. Skar ut den med min Silhouette och sprayade DAY med röd Color Shine och resten av texten med en blå GlimmerMist.


Kladdade ner delar av bakgrunden med gesso för att få lite liv. Och duttade ut lite fläckar med min blåa Color Shine.


Använde min nyinköpta stjärna och stämplade på texten.Kladdade lite Color Shine på ett av mina papper som jag gjorde med monoprint och klippte ut ett hjärta. Stämplade med både prickar och stjärnan från Slöjd-Detaljer. Prickarna syns dock inte mycket av.

Material:

Silhouette cutout "This DAY...." Design ID #25749
Basics Acrylic Gesso från Liquitex
Color Shine  Sweet Cherry & Teal från Heidi Swapp
GlimmerMist  från My Tattered Angels
Prickig stämpel från Slöjd-Detaljer
Stjärna stämpel från Slöjd-Detaljer

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Panduro Akrylfärg

I går lekte jag med min geleplatta. Det var inte så enkelt att få ett lagom lager färg när jag inte hade någon roller. Kladdade ut färgen med pensel, men det blev ganska tjockt lager. Första trycket blev därför mest en kladdig sörja.Så här såg plattan ut innan jag tryckte dit pappret. Har använt toarulle, bubbleplast, nät och kartong att trycka med.


Första trycket blev som sagt lite kladdigt eftersom färgen var så tjock.


Andra tyckningen blev mycket bättre.


Min geleplatta blev 12x12cm och kanske att jag kan klippa till trycken till mina 8"-album. Vi får se. Skoj var det. Tryckte några tags oxå, för att inte kasta bort för mycket färg. De blev riktigt bra.