Fortsätt till huvudinnehåll

Itty Bitty One

Det blir sällan som man tror. Hade tänkt mig en tv-kväll med Martin i går. Men det fanns inget att se och Martin somnade i soffan. Så Martin gick och la sig kvart över nio och jag gick ner i källaren och pysslade. Hittade ju denna bakgrund hos Birds Cards. Skrev ut den i 12"x12" på min Silhouette och sprayade den sedan med GlimmerMist och Color Shine.


Hittade en bild på min lilla Uggla när hon sitter bland mina krukor på altanen. Skrev ut den i svart-vitt. Mest för att jag inte har någon färg i skrivaren, men det blir ganska effektfullt när bakgrunden är så färgglad.


Har sedan satt några bitar svart Washi-tejp bakom kortet. Hittade en tag i mina samlingar. Ett par brads med tillhörande metallblomma samt en kapsyl jag dekorerade i förra veckan.


Tryckte kapsylen i min monoprintplatta när det var lite färg kvar. Har sedan stämplat en fjäril på den. Stämpeln kommer från Inkido och har ett alfabet tillsammans med fjärilen. Har sedan målat kapsylen med en färg som ska ge en känsla av glas. Kan inte komma på vad den heter just nu.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Nytt projekt - utmaning!!

Har en kollega som så gärna vill ha en tavla jag gjort, meeeeeeeen inte i de färger jag brukar använda utan i gråskala. En riktigt utmaning! Bangar inte för det, men är inte lite smått nervös för hur jag ska få ihop det.


Tavlan är 70 x 50cm och jag har inte gjort någon sådan stor förut, så bara det är en utmaning.


Har samlat ihop allt krimskrams jag har kunna hitta, men skulle kanske letat upp lite större grejer. Får se hur jag får ihop det.


Har böjat lite förstiktigt, tror att jag behöver jobba mer ner mot underkanten. Letar skräp både här och var som jag kan använda - kul arbete!