Fortsätt till huvudinnehåll

Itty Bitty One

Det blir sällan som man tror. Hade tänkt mig en tv-kväll med Martin i går. Men det fanns inget att se och Martin somnade i soffan. Så Martin gick och la sig kvart över nio och jag gick ner i källaren och pysslade. Hittade ju denna bakgrund hos Birds Cards. Skrev ut den i 12"x12" på min Silhouette och sprayade den sedan med GlimmerMist och Color Shine.


Hittade en bild på min lilla Uggla när hon sitter bland mina krukor på altanen. Skrev ut den i svart-vitt. Mest för att jag inte har någon färg i skrivaren, men det blir ganska effektfullt när bakgrunden är så färgglad.


Har sedan satt några bitar svart Washi-tejp bakom kortet. Hittade en tag i mina samlingar. Ett par brads med tillhörande metallblomma samt en kapsyl jag dekorerade i förra veckan.


Tryckte kapsylen i min monoprintplatta när det var lite färg kvar. Har sedan stämplat en fjäril på den. Stämpeln kommer från Inkido och har ett alfabet tillsammans med fjärilen. Har sedan målat kapsylen med en färg som ska ge en känsla av glas. Kan inte komma på vad den heter just nu.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Panduro Akrylfärg

I går lekte jag med min geleplatta. Det var inte så enkelt att få ett lagom lager färg när jag inte hade någon roller. Kladdade ut färgen med pensel, men det blev ganska tjockt lager. Första trycket blev därför mest en kladdig sörja.Så här såg plattan ut innan jag tryckte dit pappret. Har använt toarulle, bubbleplast, nät och kartong att trycka med.


Första trycket blev som sagt lite kladdigt eftersom färgen var så tjock.


Andra tyckningen blev mycket bättre.


Min geleplatta blev 12x12cm och kanske att jag kan klippa till trycken till mina 8"-album. Vi får se. Skoj var det. Tryckte några tags oxå, för att inte kasta bort för mycket färg. De blev riktigt bra.