Fortsätt till huvudinnehåll

I [heart] farfar

Bilden på Storasyster, Lillasyster och farfar är så fin. Ugglan älskar sin farfar. Han står högst i kurs. Så det fick bli en layout om dem. Hade gjort en bakgrund tidigare. Smetade gesso på ett vanligt cardstock och lät det torka. Det blev en ganska häftig yta. Sprayade sedan stjärnor med min mask och color shine.


Stämplade med en prickig stämpel och orange/brun dyna innan jag satte dit kortet. Satte ett par ränder washitejp under fotot och i ett par av hörnen. Skrev ut en titel på min silhouette och gjorde hjärtat dubbelt för lite 3D-effekt.


Sprayade texten och hjärtat med color shine. De övre hjärtat med en röd color shine oxå. Satte sedan hjärtat med distanskuddar.


På den här bilder syns stämpeln bäst. Ett Chipboard-hjärta klämde jag dit oxå. Det är oxå sprayat med color shine.

Material:
Basics Acrylic Gesso från Liquitex
Color Shine Mustard o Sweet Cherry från Heidi Swap
Hjärta Cutout Design ID #32494 från Silouette onlinestore
Chipboard hjärta (minns inte vilken tillverkare)
Distress Ink aged mahogany från Ranger
6x6 template Mini Star Fall från The Crafters Worshop
Washitejp
Dymo
Prickig bakgrundsstämpel från Slöjd-Detaljer
En orange/brund stämpeldyna


Kommentarer

 1. Hej Lina!

  Vad kul att du använder våra DYMO produkter för din DIY. Skulle du vilja få en liten present från oss? Skicka oss bara ett mejl till helpdesk@dymo.com.

  Med vänliga hälsningar,

  DS
  DYMO Helpdesk

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Nytt projekt - utmaning!!

Har en kollega som så gärna vill ha en tavla jag gjort, meeeeeeeen inte i de färger jag brukar använda utan i gråskala. En riktigt utmaning! Bangar inte för det, men är inte lite smått nervös för hur jag ska få ihop det.


Tavlan är 70 x 50cm och jag har inte gjort någon sådan stor förut, så bara det är en utmaning.


Har samlat ihop allt krimskrams jag har kunna hitta, men skulle kanske letat upp lite större grejer. Får se hur jag får ihop det.


Har böjat lite förstiktigt, tror att jag behöver jobba mer ner mot underkanten. Letar skräp både här och var som jag kan använda - kul arbete!