Fortsätt till huvudinnehåll

I [heart] farfar

Bilden på Storasyster, Lillasyster och farfar är så fin. Ugglan älskar sin farfar. Han står högst i kurs. Så det fick bli en layout om dem. Hade gjort en bakgrund tidigare. Smetade gesso på ett vanligt cardstock och lät det torka. Det blev en ganska häftig yta. Sprayade sedan stjärnor med min mask och color shine.


Stämplade med en prickig stämpel och orange/brun dyna innan jag satte dit kortet. Satte ett par ränder washitejp under fotot och i ett par av hörnen. Skrev ut en titel på min silhouette och gjorde hjärtat dubbelt för lite 3D-effekt.


Sprayade texten och hjärtat med color shine. De övre hjärtat med en röd color shine oxå. Satte sedan hjärtat med distanskuddar.


På den här bilder syns stämpeln bäst. Ett Chipboard-hjärta klämde jag dit oxå. Det är oxå sprayat med color shine.

Material:
Basics Acrylic Gesso från Liquitex
Color Shine Mustard o Sweet Cherry från Heidi Swap
Hjärta Cutout Design ID #32494 från Silouette onlinestore
Chipboard hjärta (minns inte vilken tillverkare)
Distress Ink aged mahogany från Ranger
6x6 template Mini Star Fall från The Crafters Worshop
Washitejp
Dymo
Prickig bakgrundsstämpel från Slöjd-Detaljer
En orange/brund stämpeldyna


Kommentarer

 1. Hej Lina!

  Vad kul att du använder våra DYMO produkter för din DIY. Skulle du vilja få en liten present från oss? Skicka oss bara ett mejl till helpdesk@dymo.com.

  Med vänliga hälsningar,

  DS
  DYMO Helpdesk

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!