Fortsätt till huvudinnehåll

Hello

Ibland kommer jag på att jag kan använda mönsterpapper som bakgrund. Det är ganska lätt att snöa in på cardstock, men det blir ofta snyggt med mönsterpapper. Detta pappret kommer från Basic Grey.
Hittade några grattis cuting files via Pinterest hos Laura Kate.


Tyckte det var roligt med det här kortet på min lilla eftersom hon håller upp händerna. Råkade passa precis med den ena ramen. Bara ren slump. Skar ut dem i lördags när vi hade gäster, för att visa hur Cameon fungerar. Å så passade det så bra! Skar ner det ena kortet till att bara bli en pil och satte den i ena hörnet.


Stjärnan är utklippt ur boken jag kladdat i. Målade ner en sida i blå/grå/silver. Klippte ut en stjärna och chalkade kanterna. Har chalkat kanten på hela bakgrunden oxå, använde Old Papper från Ranger Ink till det. Hello är stickers från Glitz, och de stora halvpärlorna (eller vad man ska kalla dem) är oxå från Glitz.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

Legoland

Ytterligare tre LOs till Hampus. Den första är från vår resa med dem i somras.


Bakgrundpappren är Echo Parks glassar o en sida från en bok. Att göra vimplar av spillbitar tycker jag är roligt o är ganska ofta återkommande på mina LOs.


Här ovan är en LO där bakgrundspappet kommer från October Afternoon. En fjäril i papp har jag tejpat med Washi-tejp o ALU-tejp. 

Plikta är en stooor lekplats i Göteborg som vi var o lekte på en kylig aprildag. Bakgrundpappret kommer från Maja Designs skärgårdsserie. De stora bokstäverna är från Panduro. Brads från Victoria´s Design House o köpta på Ullared. Tygbandet är från BoBunny o kom med ett av Mollykitten jag köpte på rea i julas.