Fortsätt till huvudinnehåll

Fler kort

Jag får nog ge upp det här med att blogga varje dag, iallafall för ett tag. Jag hittar inte tiden. Inte något tid till att pyssla och inte någon tid till att blogga. Det blir bara stress. Tanken är att det ska bli lite mer tid nästa vecka när jag ska vara ledig och bara ha ett barn hemma, men det kanske blir tvärt om. Har i alla fall gjort två små kort idag.


Det är två bakgrunder jag gjorde förra veckan. Sedan har jag stämplat med Luftballongstämplarna från Panduro. Klippte ut ett par moln och satte på distanskuddar för att få lite liv.


Vi var på i Göteborg och handlade lite i helgen. Lindex hade tags på sina kläder. Tänker att jag kan använda dem till något. Har plockat ner fem stycken i källaren. Får se vad det blir...


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!