Fortsätt till huvudinnehåll

Lego FUN

Creativ JumpStarts Nathalie gjorde en inspirerande video där hon använde en sönderklippt fönsterskapa till att göra mönster med. Då jag hade en över var jag tvungen att prova.


Kladdade ut gesso i ungefär samma bredd som fönsterskrapan. Drog sedan skrapan från ena sidan till den andra.


Då det inte blev något jämnt lager gesso så blev det lite olika tjocklek på strecken som blev. Sprayade hela cardstocken med GlimmerMist.


Så här snygg är min fönsterskapa nu för tiden. Ingen större idé att använda dem till fönstren igen :)


Så här blev layouten. Använde min inky Roller för att rolla ut lite svart färg. Stämplade med ett par stämplar med fjärilar här och var. Har oxå kladdat ner några die cuts med heavy body akrylfärg från Panduro och sedan sprayat dem med GlimmerMist.

Stämplade oxå lite på en die cut.


Mycket färg, även om det blev lite monokromatiskt av det hela med alla blå/lila nyanser.

Kommentarer

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!