Fortsätt till huvudinnehåll

Fly away with ME

Första alstret efter tryckandet jag gjorde i torsdags kväll har nu blivit färdigt. Det blev ett med bubbelplasttryck och stämplar från Panduro. Creativ Jump Start har verkligen fått igång mitt pysslande igen! :)
Stämplarna kommer från Panduros Luftballong, en serie clearstamps. Gillar dem och använder dem rätt mycket. De fick ta över hela layouten tillsammans med färgen. Lilla Grodan är på bilden, som brukligt.

Kommentarer

 1. What a nice layout! And so quickly finished!! Wonderful!!

  Greetings from Germany,

  Elvan :-)

  SvaraRadera
 2. Congratulations on being the first to post for this contest, love the page you made!

  SvaraRadera
 3. Wonderful ! Keep creating !

  SvaraRadera
 4. Super fin LO du gjort :)

  Ha de gott.
  Kram Gurkiss

  SvaraRadera
 5. Love the impression left by the big bubble wrap! Great contrast.

  SvaraRadera
 6. Love your page- wonderful use of bubble wrap :) Thanks for playing along- Nat

  SvaraRadera
 7. Hi there! What a lovely page you created! The bubblewrap creates just the perfect amount of texture and fun! I joined CJS also this year and loved it, it's so much fun playing around right?! ~Debbie

  SvaraRadera
 8. oh wow... Love the texture the bubblewrap created for you! The colour is fabulous and perfect for the photo... love the little hot air balloon too!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!