Fortsätt till huvudinnehåll

Fly away with ME

Första alstret efter tryckandet jag gjorde i torsdags kväll har nu blivit färdigt. Det blev ett med bubbelplasttryck och stämplar från Panduro. Creativ Jump Start har verkligen fått igång mitt pysslande igen! :)
Stämplarna kommer från Panduros Luftballong, en serie clearstamps. Gillar dem och använder dem rätt mycket. De fick ta över hela layouten tillsammans med färgen. Lilla Grodan är på bilden, som brukligt.

Kommentarer

 1. What a nice layout! And so quickly finished!! Wonderful!!

  Greetings from Germany,

  Elvan :-)

  SvaraRadera
 2. Congratulations on being the first to post for this contest, love the page you made!

  SvaraRadera
 3. Wonderful ! Keep creating !

  SvaraRadera
 4. Super fin LO du gjort :)

  Ha de gott.
  Kram Gurkiss

  SvaraRadera
 5. Love the impression left by the big bubble wrap! Great contrast.

  SvaraRadera
 6. Love your page- wonderful use of bubble wrap :) Thanks for playing along- Nat

  SvaraRadera
 7. Hi there! What a lovely page you created! The bubblewrap creates just the perfect amount of texture and fun! I joined CJS also this year and loved it, it's so much fun playing around right?! ~Debbie

  SvaraRadera
 8. oh wow... Love the texture the bubblewrap created for you! The colour is fabulous and perfect for the photo... love the little hot air balloon too!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!

make it work.

Alltså det här med att bli klar.... man kladda och kluttar o så funderar man på när det är klart. Är det någonsin klart??? Jag vet inte. Detta är från min artjournal och är inspirerad av Tori Weyers video på CJS2017. Påminner lite om valar eller nått... Inte alls något jag skulle hitta på själv, men kul att testa.