Fortsätt till huvudinnehåll

Fly away with ME

Första alstret efter tryckandet jag gjorde i torsdags kväll har nu blivit färdigt. Det blev ett med bubbelplasttryck och stämplar från Panduro. Creativ Jump Start har verkligen fått igång mitt pysslande igen! :)
Stämplarna kommer från Panduros Luftballong, en serie clearstamps. Gillar dem och använder dem rätt mycket. De fick ta över hela layouten tillsammans med färgen. Lilla Grodan är på bilden, som brukligt.

Kommentarer

 1. What a nice layout! And so quickly finished!! Wonderful!!

  Greetings from Germany,

  Elvan :-)

  SvaraRadera
 2. Congratulations on being the first to post for this contest, love the page you made!

  SvaraRadera
 3. Wonderful ! Keep creating !

  SvaraRadera
 4. Super fin LO du gjort :)

  Ha de gott.
  Kram Gurkiss

  SvaraRadera
 5. Love the impression left by the big bubble wrap! Great contrast.

  SvaraRadera
 6. Love your page- wonderful use of bubble wrap :) Thanks for playing along- Nat

  SvaraRadera
 7. Hi there! What a lovely page you created! The bubblewrap creates just the perfect amount of texture and fun! I joined CJS also this year and loved it, it's so much fun playing around right?! ~Debbie

  SvaraRadera
 8. oh wow... Love the texture the bubblewrap created for you! The colour is fabulous and perfect for the photo... love the little hot air balloon too!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Panduro Akrylfärg

I går lekte jag med min geleplatta. Det var inte så enkelt att få ett lagom lager färg när jag inte hade någon roller. Kladdade ut färgen med pensel, men det blev ganska tjockt lager. Första trycket blev därför mest en kladdig sörja.Så här såg plattan ut innan jag tryckte dit pappret. Har använt toarulle, bubbleplast, nät och kartong att trycka med.


Första trycket blev som sagt lite kladdigt eftersom färgen var så tjock.


Andra tyckningen blev mycket bättre.


Min geleplatta blev 12x12cm och kanske att jag kan klippa till trycken till mina 8"-album. Vi får se. Skoj var det. Tryckte några tags oxå, för att inte kasta bort för mycket färg. De blev riktigt bra.