Fortsätt till huvudinnehåll

Colour my world!

De senaste två året har jag försökt att logga mina alster. Har skrivit upp allt i en bok, som jag självklart gjort. Har kallat dem för 365 alster, för det är mitt mål. Att göra 365 alster på ett år. Har inte kommit upp i det ännu. Men mycket beror väl på hur man räknar. Har inte fått till något enda alster ännu i år, men jag har skapat massor. Det har inte blivit något färdigt ännu. Har inte hunnit och inte orkat sitta något nämnvärt i pysselrummet. Måste få ner datorn och så har det inte blivit.

Börjar dock bli färdig med årets bok för att notera mina alster. Detta var tänkt att bli baksidan, men vi får se hur framsidan blir först.


Har skurit ut en bit av en kartong, den är 8x12cm ungefär. Kletade på gesso, rev ut en av sidorna ur min bok som jag sprayat med Glimmermist och ritat ett hjärta på. Satte fast det med gessorn och kladdade lite gesso på kanterna för att det skulle sitta ordentligt. Lät det torka. Stämplade sedan "Colour my world!" med stämpeln från Panduro och en brun stämpeldyna.


Kladdade ner hela sidan med clear -Rock Candy- Crackle paint från Ranger Ink.  Gav en kul effekt. Har sedan chalkat kanten med Distress Ink Pad -walnut stain-. En riktig favoritdyna. Använder den mycket. Målade in den i några av sprickorna för att de skulle synas bättre.


I kväll planerar jag att pyssla en stund med Grodan. Då kanske jag kan få klart min bok. Måste skära till lite papper att skriva på oxå.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Nytt projekt - utmaning!!

Har en kollega som så gärna vill ha en tavla jag gjort, meeeeeeeen inte i de färger jag brukar använda utan i gråskala. En riktigt utmaning! Bangar inte för det, men är inte lite smått nervös för hur jag ska få ihop det.


Tavlan är 70 x 50cm och jag har inte gjort någon sådan stor förut, så bara det är en utmaning.


Har samlat ihop allt krimskrams jag har kunna hitta, men skulle kanske letat upp lite större grejer. Får se hur jag får ihop det.


Har böjat lite förstiktigt, tror att jag behöver jobba mer ner mot underkanten. Letar skräp både här och var som jag kan använda - kul arbete!