Fortsätt till huvudinnehåll

365 Alster

Då var min lilla bok färdig. Det blev ingen pysselkväll i går, vi hittade på annat och kom hem sent. Men jag smög ner när barnen somnat och gjorde klart det sista på  boken. Inspirationen kommer från Creativ JumpStart så klart.


Framsidan är oxå gjord av en kartongbit. Kladdade ner den med Gesso och fäste några bitar av boksidan som jag sprayat med glimmermist. Satte sedan fast lite random krimskrams - en skruv, några spikar, ett gem, ett par mynt, en säkerhetsnål, en nyckel och lite annat smått och gott. Målade in det med gesso och sprayade med mer glimmermist. När gesson och misten torkat målade jag alltihop med crackel paint. Lät det torka och chalkade kanterna.


Tycker att det blev ett ganska roligt mönster.


Satte "titeln" med stickers och en liten fisk.


Har satt i några papper att skriva på.


Och baksidan såg ni lite utförligare i går. Använde en ring för att fästa ihop papper med fram och baksida. Så nu är det bara skapa :)

Kommentarer

  1. Love the texture! thank you for playing along in the luminarte Giveaway and CJS2014

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Nytt projekt - utmaning!!

Har en kollega som så gärna vill ha en tavla jag gjort, meeeeeeeen inte i de färger jag brukar använda utan i gråskala. En riktigt utmaning! Bangar inte för det, men är inte lite smått nervös för hur jag ska få ihop det.


Tavlan är 70 x 50cm och jag har inte gjort någon sådan stor förut, så bara det är en utmaning.


Har samlat ihop allt krimskrams jag har kunna hitta, men skulle kanske letat upp lite större grejer. Får se hur jag får ihop det.


Har böjat lite förstiktigt, tror att jag behöver jobba mer ner mot underkanten. Letar skräp både här och var som jag kan använda - kul arbete!