Fortsätt till huvudinnehåll

2 Superhjältar

Idag har jag gjort en layout av en av pappren jag tryckte med monoprinting i förra veckan.
Kapsylen har jag först kladdat gesso på. Sedan stämplat med en stjärnstämpeln och mistat med GlimmerMist. Kladdade sedan ett tjockt lager crackelpaint ovanpå. 2an har jag skrivit ut med min cameo. Kladdade ett ojämt, tjockt lager med gesso på. Har sedan sprayat den med mist. Kladdade cracketpaint på och när den torkat kladdade jag på med lite stämpelfärg och gned bort igen för att sprickorna ska ses bättre.Klippte ut några hjärtan i samma nyanser som bakgrunden. Stämplade dem med stjärnan, chalkade kanten och satte dem på distanskuddar för att få lite olika lager. Har även droppat färg och mist över pappret. Alla idéer vad gäller monoprinting har jag hittat via Creativ JumpStart. Tyvärr är det snart slut... Bara några få dagar kvar. Hoppas det kommer tillbaka nästa år igen.

Kommentarer

  1. Cool texture. I love that background
    Thank you for sharing

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

Legoland

Ytterligare tre LOs till Hampus. Den första är från vår resa med dem i somras.


Bakgrundpappren är Echo Parks glassar o en sida från en bok. Att göra vimplar av spillbitar tycker jag är roligt o är ganska ofta återkommande på mina LOs.


Här ovan är en LO där bakgrundspappet kommer från October Afternoon. En fjäril i papp har jag tejpat med Washi-tejp o ALU-tejp. 

Plikta är en stooor lekplats i Göteborg som vi var o lekte på en kylig aprildag. Bakgrundpappret kommer från Maja Designs skärgårdsserie. De stora bokstäverna är från Panduro. Brads från Victoria´s Design House o köpta på Ullared. Tygbandet är från BoBunny o kom med ett av Mollykitten jag köpte på rea i julas.