Fortsätt till huvudinnehåll

2 Superhjältar

Idag har jag gjort en layout av en av pappren jag tryckte med monoprinting i förra veckan.
Kapsylen har jag först kladdat gesso på. Sedan stämplat med en stjärnstämpeln och mistat med GlimmerMist. Kladdade sedan ett tjockt lager crackelpaint ovanpå. 2an har jag skrivit ut med min cameo. Kladdade ett ojämt, tjockt lager med gesso på. Har sedan sprayat den med mist. Kladdade cracketpaint på och när den torkat kladdade jag på med lite stämpelfärg och gned bort igen för att sprickorna ska ses bättre.Klippte ut några hjärtan i samma nyanser som bakgrunden. Stämplade dem med stjärnan, chalkade kanten och satte dem på distanskuddar för att få lite olika lager. Har även droppat färg och mist över pappret. Alla idéer vad gäller monoprinting har jag hittat via Creativ JumpStart. Tyvärr är det snart slut... Bara några få dagar kvar. Hoppas det kommer tillbaka nästa år igen.

Kommentarer

  1. Cool texture. I love that background
    Thank you for sharing

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Pepparkakebagarn

Idétorka... Ingen lust, ingen ork, ingen inspiration. Det pågår midsommarCC på Svenskscrapbooking.se men jag vet inte om jag kommer få gjort något. Vill gärna men kommer inte ner i källaren. Lyckas inte prioritera mig egentid.
Gjorde en LO on brorsonen här om dagen i vilket fall. Meeeeen den känns inte klar. Skulle vilja ha Pepparkakebagarsången från Klas Klättermus med på LOn men kan inte klura ut hur. Borde få dit ett datum i alla fall men inte ens det har hoppat dit.


Nu sitter jag ju m 50-utmaningen o inga pengar så jag har inga bra färger på mina CS. Om jag hade haft ett vitt CS kunde jag ju fått till sångtexten i bakgrunden. Kan ju inte skriva ut i vitt så det går ju inte med mörkbrun CS. Ganska nöjd med upplägget annars.
Jaha. Hoppas på lite pysseltid i veckan. Det er ju ut att bli väder för scrapbooking i alla fall... :)

Panduro Akrylfärg

I går lekte jag med min geleplatta. Det var inte så enkelt att få ett lagom lager färg när jag inte hade någon roller. Kladdade ut färgen med pensel, men det blev ganska tjockt lager. Första trycket blev därför mest en kladdig sörja.Så här såg plattan ut innan jag tryckte dit pappret. Har använt toarulle, bubbleplast, nät och kartong att trycka med.


Första trycket blev som sagt lite kladdigt eftersom färgen var så tjock.


Andra tyckningen blev mycket bättre.


Min geleplatta blev 12x12cm och kanske att jag kan klippa till trycken till mina 8"-album. Vi får se. Skoj var det. Tryckte några tags oxå, för att inte kasta bort för mycket färg. De blev riktigt bra.