Fortsätt till huvudinnehåll

Tändsticksask med julmotiv

Då var det inte många veckor kvar till jul och igår adventsstädade vi så jag glömde att blogga. Ljusstakar och stjärnorna har kommit upp i fönstren tillsammans med julgardinerna. Var helt slut i går kväll, som jag alltid är efter storstädning. Men idag kommer det ett inlägg.

Har gjort en tändsticksask med jultema. Tänker att det kan vara bra att ha ett par i lager. Kanske blir man bortbjuden i juldagarna.


Det blev en enkel. Bakgrundspappret är Echo Park, så oxå bokstäverna. Snöstjärnan är en utstansad rest som blev efter att jag skar ut julkorten med min silhouette. Man får ta tillvara på allt!

Det ska bli spännande att se om jag fått sålt något på jobbet. Satte ju dit mina askar och några kort i förra veckan med förhoppning att sälja något till förmån för Musikhjälpen i P3. Hoppas något är sålt.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!

make it work.

Alltså det här med att bli klar.... man kladda och kluttar o så funderar man på när det är klart. Är det någonsin klart??? Jag vet inte. Detta är från min artjournal och är inspirerad av Tori Weyers video på CJS2017. Påminner lite om valar eller nått... Inte alls något jag skulle hitta på själv, men kul att testa.