Fortsätt till huvudinnehåll

Tändask

Ja, julen närmar sig och min tid räcker inte för pysslande. Gjorde en ask i början av veckan som jag glömt fota. Men just nu har jag inget som är på g. Och ingen tid...


Tiden går just nu till pepparkakshus, sillinläggning och jobb. Jobbar två nätter i rad nu, sedan är jag ledig till den 24dec. Ska bli skönt med lite ledigt, även om dagarna är mer eller mindre fullbokade :)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Creative Jumpstart nr2

Den här utmaningen var rolig! Inspirerad av Kae Pea´s lektion på creative jumpstart. Hade ju som vanligt inte hälften av sakerna som hon använde, och skulle kanske se till att skaffa mig ett block anpassat för mxed media, men det var kul och jag gillar henne!! Kanske att hon kommer bli en stor canvas en dag.

Ta en lott!! Blogcandy!

Nu fick jag fotat! Så här kommer den.... Min 10 000 sidvisnings BLOGCANDY .... För att vara med: 1. Länka till min candy från din blogg/hemsida. Låna gärna bilden om du vill. 2. Skriv en kommentar till detta inlägget. 3. Bli gärna följare, om du vill. Vad kan du då vinna? Jo detta... Tre rullar tejp, Teeny Alphas, band, två stämplar, jounaling tags, brads, mm. Candyn avslutas den 21oktober. Vinnaren redovisar i vecka 43. LYCKA TILL!!! Och TACK för att DU tittar in i min blogg!!

Grodan - ytterligare ett porträtt

Utmanades att påbörja ett porträtt på mitt stora barn. Kändes jätteläskigt eftersom mitt självporträtt inte liknade mig särskilt mycket. Fick tipset att rita fyrkanter på förlagan och på akrylpappret för att lättare få till proportionerna och tycker nog att det blev rätt bra. Det syns ju ändå att det är Grodan, men är inte helt nöjd. Det är något som inte riktigt stämmer. Fick inte riktigt till hudfärgen, tycker att det är jättesvårt att blanda en bra färg och när en väl fått till en så är kurstillfället slut och en kan inte spara den. Har inte tagit mig tiden att titta över den igen, men ska göra det en dag.