Fortsätt till huvudinnehåll

Summering Alter

Nu närmar sig nyåret med stormsteg och det har blivit hög tid att summera 2013. Jag tänkte visa fem av mina alter idag, som jag är mest nöjd med. Jag har pysslat väldigt mycket i år, mer än tidgare år. Mycket pga Creativ Jump Start som gav mig en ordentlig kick i början av året men oxå eftersom jag bestämde mig för att blogga varje dag. Det krävs lite alster för att kunna göra det.

Så här kommer mina fem favoritaster. De kommer inte i någon särskild ordning utan är bara de jag gillar bäst.


Fågelholkar fick barnen med godis i till alla hjärtans dag.


Biscottipåsen står fortfarande i hyllan utan kakor i.


L:et var roligt att altra. Står oxå i min visningshylla.


Laddaren till min telefon var bara tråkig och vit. Snodde idéen med Washitejp från Craftgawker.


Och så presentpåsarna med ask, bokmärke, kaffe, ljus och stake som jag gav till mina arbetskamrater. Mycket uppskattat och skoj att göra.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Färg, färg, färg

Tekniken att hälla akrylfärg på canvas är verkligen fantastisk rolig. En vet aldrig vad det blir och kan inte påverka särskillt mycket hur det kommer att se ut. I denna tavla har jag blandat gul, blå, lila, orange, guld och vit.


De orange elementen syns knappt, utan har bildat små bitar här och där. Den lila tog över mycket, trots att det är ungefär lika mycket av varje färg.


Tavlan är 40x50cm.

Färdiga blommor!

Gjorde klart mina blommor idag, inspirerade av Catherine Scanlon från CJS2017. Kul projekt! Sedan om resultatet blev så vackert vet jag inte, men det är snarare resan som intresserar mig än målet.


Har blandat gesso, acrylfärger, acylpennor, inktens kritor och mist i en salig blandning för att få ihop färger och effekter. Skulle kunnat lägga mer tid på att få blommorna mer levande med mer skuggning och kanske att jag gör något liknande en annan gång och då lägger mer tid på det.

A face!!!!

Snacka om att gå utanför sin comfort zone. Gårdagens video på CJS2017 inspirerade till att måla ett ansikte. Det kan ju inte jag. Trodde jag. Efter att a youtubat lite så fick jag till ett fejs. Hon ser ju helt sjuk ut men vad kul det var!!


Hade kladdat en bakgrund i min art journal med färger som blev över från ett annan projekt, ditmålade med ett plastkort (typ ett gammalt bibliotekskort). Skissade sedan upp henne med en aquarellpenna (tur man har en massa gammal bråte liggande) och fyllde sedan i med acrylfärg. Jag har mycket kvar att lära innan jag kan säga att jag är nöjd, men kul var det!!